Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Vrtinci

Avtorski projekt Pavla Mihelčiča
9. julij 2019
20.00
Narodna galerija
14 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Člani kluba Festivala Ljubljana si lahko do 16. maja zagotovite vstopnice po predprodajni ceni. Če v klub Festivala Ljubljana še niste včlanjeni, lahko to storite na: https://ljubljanafestival.si/klub/

Pavel Mihelčič, avtor projekta

Simon Krečič, umetniško vodstvo

Nataša Barbara Gračner, dramska igralka

Urška Križnik Zupan, harfa

Matej Zupan, flavta

Alenka Bogataj, Anja Brglez Ovnik, Doroteja Feguš, Klavdija Feguš, Laura Felicijan, Pija Hočevar, Vanja Ivanković, Špela Lampret, Tanja Repe Horvat, Marta Sesar, Jasmina Šubic, Anamarija Tomac Krečič, Matej Zupan, flavte

Glasbeni projekt Vrtinci je oblikoval skladatelj Pavel Mihelčič, čigar opus obsega dela orkestrske, scenske, vokalno-instrumentalne, zborovske, komorne in solistične glasbe. Je reden gost na Festivalu Ljubljana, kjer nastopa kot avtor in eden od izvajalcev različnih celovečernih projektov. Vrtinci spremljajo potovanje skupine inštrumentov, njegovo jedro pa je vzpon flavte, enega najstarejših pihal. Osem izvirnih skladb je napisanih za različne zasedbe harfe in flavte, v solističnih vlogah bosta nastopila Urška Križnik Zupan in Matej Zupan, ter orkester flavt, te pa so prepletene z vmesnimi poetičnimi besednimi vložki. Umetniško vodstvo projekta bo prevzel umetniški direktor Opere SNG Maribor Simon Krečič, z besedilom, katerega avtor je prav tako Mihelčič, pa bo večer povezovala dramska igralka Nataša Barbara Gračner, sicer stalna članica ansambla ljubljanske Drame.


Program:

Nočne slike za harfo

Oblaki za altovsko flavto in harfo

Prvi krog za pet flavt in harfo

Krogi za neskončnost za flavte in harfo

Drugi krog za sedem flavt

Igre senc in odsevi za 13 flavt

Tretji krog za solista in dvanajst flavt

Kroženje z vrtinci za orkester flavt in harfo

Pomembne informacije

Splošni pogoji