Križanke

Nepozabna lepota Križank v trenutku navduši vse, ki sprehodijo svoje oči po tem čudovitem arhitekturnem biseru. V njem se dobro počuti prav vsak, pa naj bo obiskovalec katere izmed prireditev Festivala Ljubljana ali zgolj naključni mimoidoči. Križanke so mnogo več kot le poletno gledališče. Poseben pečat jim poleg zanimive zgodovine in edinstvene arhitekture daje tudi dejstvo, da so intimno zatočišče sredi pisanega mestnega vrveža.

Prekrasni ambient Križank je na voljo tudi vam, da v njem očarate in navdušite svoje goste.

Prostori Križank so idealni za različne vrste srečanj:

  • predstave, razstave, modne revije in koncerte,
  • predavanja, okrogle mize in seminarje,
  • novinarske konference, produktne predstavitve in medijske dogodke,
  • poslovna srečanja, sprejeme,
  • zabave, poroke, klubske zabave, športne prireditve in druženja kar tako.

Svojo prireditev lahko organizirate v Viteški dvorani, Peklenskem dvorišču, Preddverju, Poletnem gledališču in na Pergoli.
Vsako prizorišče prežemajo zgodbe preteklosti, hkrati pa ima sodoben pridih, zato boste lahko ustvarili nepozabno zgodbo za vas in vaše goste.

Ekipa izkušenih strokovnjakov Festivala Ljubljana vam ponuja kompleksno rešitev pri načrtovanju, pripravi in izvedbi dogodkov.

Križanke – središče vaših doživetij

Povpraševanje za najem prostorov

Poletno gledališče

Preddverje s pergolo

Peklensko dvorišče

Viteška dvorana

Kontakt za informacije in najeme

ana.gros@ljubljanafestival.si

Opremimo po vaši želji

Prostore je mogoče opremiti z avdio- in videotehniko, primerno osvetlitvijo, brezžičnim internetom, po želji pa lahko zagotovimo še oder, klavir, konferenčne mize, razne postavitve sedišč/omizij oz. dodatno opremo po dogovoru. Dodatno so na voljo tudi garderobna soba, predprostor za morebitno registracijo in prostor za kadilce na odprtem notranjem dvorišču.

Povpraševanje

Prenos brošure