Vse obiskovalce obveščamo, da je 4. koncert Godalnega kvarteta Tartini, ki je bil predviden v torek, 31. januarja, zaradi bolezni prestavljen na 21. februar. Lokacija in ura pričetka ostaneta nespremenjena, zato menjava vstopnic ni potrebna.

Prav tako imetnike vstopnic za odpovedane septembrske ponovitve predstave Penelopiada obveščamo, da so znani novi termini v februarju.
Več informacij najdete tukaj.

Izjava o dostopnosti

Posodobljeno: junij 2022
 

Izjava o dostopnosti se nanaša na spletno mesto ljubljanafestival.si za katerega skrbi Festival Ljubljana.

V želji približati spletne strani čim širšemu krogu uporabnikov zagotavljamo dostopnost svojih spletnih vsebin tudi invalidnim osebam. Spletno mesto je ranljivim skupinam prilagojeno preko spletnega vtičnika EqualWeb, ki je dostopen na skrajnem desnem robu spletne strani, s svojim delovanjem pa omogoča skladnost s smernicami WCAG 2.1, ADA, Section 508, AODA, EN 301549 in IS 5568.

Upravljanje z dostopnostnimi nastavitvami

Dostopnostne nastavitve so dosegljive s klikom na ikono

EqualWeb dostopnost

na desnem robu spletne strani. Po aktivaciji nastavitev za dostopnost lahko traja nekaj sekund, da se vse nastavitve naložijo.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Festival Ljubljana se trudi omogočati čim enostavnejšo uporabo spletnega mesta vsem uporabnikom, tudi ranljivim skupinam, zato nenehno izboljšujemo dostopnost. Kljub prizadevanju za dostopnost vseh podstrani pa morda nekatere vsebine še niso v celoti prilagojene vsem skupinam, saj za to obstajajo tehnične ali vsebinske ovire.

Nedostopne vsebine:

  • Nekateri slikovni elementi nimajo vpisanega optimalnega alternativnega opisa, kar se postopoma ureja.
  • Multimedijske vsebine niso v celoti dostopne (npr. video vsebine nimajo podnapisov), saj gre za prenose v živo ter druge posnetke glasbenih nastopov, ki so na spletno stran vključene z drugih platform.
  • Partnerske strani (npr. nakup vstopnic) ki so le povezane na spletno mesto.

Povratne informacije, tehnična podpora in kontakt

Če nam želite karkoli sporočiti ali pa vas zanima karkoli o dostopnih / nedostopnih vsebinah, nam lahko pišete na info@ljubljanafestival.si.