Vse obiskovalce obveščamo, da je 4. koncert Godalnega kvarteta Tartini, ki je bil predviden v torek, 31. januarja, zaradi bolezni prestavljen na 21. februar. Lokacija in ura pričetka ostaneta nespremenjena, zato menjava vstopnic ni potrebna.

Prav tako imetnike vstopnic za odpovedane septembrske ponovitve predstave Penelopiada obveščamo, da so znani novi termini v februarju.
Več informacij najdete tukaj.

Za otroke

V sklopu 70. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne likovne delavnice, namenjene radovednim ustvarjalnim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bomo prispevali k razvoju umetniškega talenta, spodbujali njihovo kreativnost in spontanost ter se seznanjali z različnimi umetniškimi zvrstmi. Naš cilj je spodbujati otrokovo spontanost. Poletnih kreativnih delavnic se bodo lahko udeležili vsi otroci z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse delavnice bodo brezplačne.

PREDANI KORAKOM

V sklopu projekta Predani korakom se bodo otroci tudi letos ponovno prepustili plesu, petju in igri ter vas po enem tednu vaj z ustvarjalno ekipo popeljali na popotovanje v Mesto objemov. Delavnice bodo potekale od ponedeljka, 22. avgusta, do petka, 26. avgusta, v jutranjih urah na URI Soča, zaključna prireditev pa se bo odvila 29. avgusta, ob 18.00, v Poletnem gledališču Križank. Za prireditev bodo tako kot vsako leto na voljo brezplačne vstopnice.

POLETNE KREATIVNE DELAVNICE

Od 11. do 15. julija 2022 bodo potekale tudi otroške delavnice, ki se jih bodo lahko brezplačno udeležili otroci med šestim in štirinajstim letom z željo po spoznavanju umetnosti. Malo likovno kolonijo bo tudi tokrat vodila strokovno usposobljena mentorica Rea Vogrinčič, ki je leta 2018 diplomirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje Ljubljana na oddelku za slikarstvo, kjer trenutno končuje še podiplomski študij kiparstva, na delavnicah pa bo kot mentorica že tretje leto zapored prispevala k razvoju umetniškega talenta, ustvarjalnosti ter otroške razigranosti.

Izvajalki projekta:
Rea Vogrinčič, strokovna mentorica na področju likovne umetnosti
Tea Ferjančič, koordinatorka projekta

Prijave so zaključene. Brez prijave udeležba na delavnicah ni mogoča.