Obveščamo vas, da bo koncert Simfoničnega orkestra Radia ORF z Dunaja, ki je bil predviden 8. septembra, izveden 11. septembra v Cankarjevem domu. Potrebna je menjava vstopnic, ki jo lahko opravite pri blagajni Križank.

Od 21. julija je nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana možen tudi z bonom BON21. Za unovčitev bona je potreben izpolnjen Obrazec o unovčitvi bona, ki ga lahko prenesete tukaj in fotokopija osebnega dokumenta. Oboje je možno urediti pri blagajni Križank. Več informacij o tem, kdo je upravičen do bonov in kako jih unovčiti, najdete tukaj.

Za otroke

Mala likovna kolonija
Termin: 12.–16. julij 2021

Izvajalci projekta:
Strokovni mentorji na področju likovne umetnosti
Tea Ferjančič, organizacija
Rea Vogrinčič, mentorica in koordinatorka delavnic

Spremljevalni program letošnjega 69. Ljubljana Festivala bo že tradicionalno vseboval tudi tematske likovne delavnice za otroke, ki so stari od šest do štirinajst let. Tako imenovana Mala likovna kolonija bo, kot vsako leto, brezplačna, otroci pa jo lahko obiščejo brez kakršnega koli predznanja, saj jih bodo skozi celoten ustvarjalni proces vodili primerno usposobljeni strokovni pedagogi. Kreativne počitnice Festivala Ljubljana bodo potekale v navdihujočem okolju – varnem zavetju Plečnikovih Križank, ki s svojo veličastnostjo otrokom ponujajo še dodatno mero navdiha za ustvarjanje.

POLETNE KREATIVNE DELAVNICE

Vse obiskovalce obveščamo, da se v skladu z Odlokom o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji lahko javne kulturne prireditve udeležijo le končni uporabniki, ki izpolnjujejo z odlokom določena merila. Več informacij tukaj.