Obveščamo vas, da bo koncert Simfoničnega orkestra Radia ORF z Dunaja, ki je bil predviden 8. septembra, izveden 11. septembra v Cankarjevem domu. Potrebna je menjava vstopnic, ki jo lahko opravite pri blagajni Križank.

Od 21. julija je nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana možen tudi z bonom BON21. Za unovčitev bona je potreben izpolnjen Obrazec o unovčitvi bona, ki ga lahko prenesete tukaj in fotokopija osebnega dokumenta. Oboje je možno urediti pri blagajni Križank. Več informacij o tem, kdo je upravičen do bonov in kako jih unovčiti, najdete tukaj.

Prodajna mesta

Blagajna Križank

Od 21. julija je nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana možen tudi z bonom BON21. Za unovčitev bona je potreben izpolnjen Obrazec o unovčitvi bona, ki ga lahko prenesete tukaj in fotokopija osebnega dokumenta. Oboje je možno urediti na blagajni Križank. Več informacij o tem, kdo je upravičen do bonov in kako jih unovčiti, najdete tukaj.

DELOVNI ČAS:

POLETNI DELOVNI ČAS
Maj – september
Vsak delovnik: 10.00-20.00
In uro pred prireditvijo
Sobota: 10.00-14.00
Nedelja in prazniki: zaprto

ZIMISKI DELOVNI ČAS
Oktober – april:
Vsak delovnik: 10.00-16.00
In uro pred prireditvijo
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Tel.: (0)1/241 60 26, 241 60 28
blagajna@ljubljanafestival.si

Ostala prodajna mesta

  • ljubljanafestival.si
  • www.eventim.si
  • Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli, Citypark, Kino Šiška, Ljubljana; Europark, Maribor)
  • Petrolovi servisi po Sloveniji
  • Poslovalnice Pošte
  • Poslovalnice Kompasa po Sloveniji, trgovine Big Bang, 3DVA Trafika, (K) kiosk, turistična agencija Palma
  • Prodajna mesta Slovenskih železnic v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru (pri nakupu vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana je vožnja z vlakom cenejša za 50 odstotkov).
  • V Trstu: Multimedia-Radioattivit, via Campo Marzio 6, tel.: 040 304444, www.radioattivita.com; Ticketpoint, Corso Italia 6, tel.:040 3498276
  • V Avstriji: prodajna mesta v sistemu Oeticket.com
  • Na Hrvaškem: prodajna mesta v sistemu Eventim.hr

SPLOŠNE POGOJE FESTIVALA LJUBLJANA si lahko preberete na: Pomembne informacije 

Spletni nakup vstopnic

Nakup vstopnic je možen na ljubljanafestival.si. Plačilo je možno s kreditnimi in plačilnimi karticami (Eurocard/Mastercard, Visa-Electron, Activa, Activa Maestro, Activa Mastercard, Diners), VALÚ, PayPal, mBills ter s plačilnim nalogom UPN.

Vse obiskovalce obveščamo, da se v skladu z Odlokom o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji lahko javne kulturne prireditve udeležijo le končni uporabniki, ki izpolnjujejo z odlokom določena merila. Več informacij tukaj.