Spoštovani obiskovalci prireditev Festivala Ljubljana, če bi bil posamezni dogodek zaradi epidemije odpovedan, bomo vsem kupcem vstopnic povrnili kupnino.

 

Klub

Za člane kluba Festivala Ljubljana smo pripravili posebne ugodnosti:

• 20 % popust v predprodaji vstopnic*

• 10 % popust v redni prodaji vstopnic*

• ekskluzivna vabila na dogodke

*Popusti ne veljajo za koprodukcijske prireditve. Termin predprodaje ni enoten za vse prireditve, predprodaja poteka en mesec od začetka prodaje vstopnic za posamezno prireditev. O začetku predprodaje za posamezne dogodke člane kluba obveščamo po elektronski pošti in na spletni strani ob dogodku.

Pristopna izjava za brezplačno članstvo v klubu Festivala Ljubljana

Več informacij vezano na ugodnosti članstva v Klubu Festivala Ljubljana najdete v Splošnih določilih Kluba Festivala Ljubljana. Na Festivalu Ljubljana spoštujemo vaše osebne podatke in zagotavljamo varstvo vaših osebnih podatkov, saj cenimo vaše zaupanje. Več o vrsti in namenu obdelave vaših osebnih podatkov, ki se zbirajo preberite v Politiki varstva zasebnosti. Ugodnosti lahko uveljavljate na Blagajni Križank.
 • Dokumenti:
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PREDPRODAJA

Samo za imetnike kartice Kluba Festivala Ljubljana.

• 20 odstotkov za člane Kluba Festivala Ljubljana (popusti veljajo na polno ceno in se med seboj ne seštevajo)

Termin predprodaje ni enoten za vse prireditve, predprodaja poteka en mesec od začetka prodaje vstopnic za posamezno prireditev.

V Klub Festivala Ljubljana se lahko vpišete na: ljubljanafestival.si/klub/

Dogodki v predprodaji

Poletna noč

75 let Big Banda RTV Slovenija
20. junij 2020 ob 21.00
20

junij

sobota

Poletna noč

75 let Big Banda RTV Slovenija

21.00

Kongresni trg

MOJMIR SEPE – 90 let

Simfonični orkester RTV Slovenija
12. julij 2020 ob 20.00
12

julij

nedelja

MOJMIR SEPE – 90 let

Simfonični orkester RTV Slovenija

20.00

Gallusova dvorana, Cankarjev dom

WE LOVE MOZART

15. julij 2020 ob 20.00
15

julij

sreda

20.00

Slovenska filharmonija

LJUBEZENSKE IZPOVEDI

Mate Bekavac, klarinet
16. julij 2020 ob 20.00
16

julij

četrtek

LJUBEZENSKE IZPOVEDI

Mate Bekavac, klarinet

20.00

Slovenska filharmonija

Berlinski simfonični orkester

17. julij 2020 ob 20:00
17

julij

petek

20:00

Slovenska filharmonija

TANGO, balet

20. julij 2020 ob 20:00
20

julij

ponedeljek

20:00

Linhartova dvorana, Cankarjev dom

Komorni orkester iz Tallina

Boris Bizjak, flavta
28. julij 2020 ob 20.00
28

julij

torek

Komorni orkester iz Tallina

Boris Bizjak, flavta

20.00

Slovenska filharmonija

Moskovski solisti

30. julij 2020 ob 20:00
30

julij

četrtek

20:00

Slovenska filharmonija

Splošna določila Kluba Festivala Ljubljana

 • Člani Kluba Festivala Ljubljana so v predprodaji upravičeni do 20-odstotnega popusta za vse prireditve, razen če pri določeni prireditvi ni izrecno določeno, da popusti ne veljajo.
 • Člani Kluba Festivala Ljubljana so v redni prodaji upravičeni do 10-odstotnega popusta za vse prireditve, razen če pri določeni prireditvi ni izrecno določeno, da popusti ne veljajo. Popust se ne sešteva in ne velja na dan prireditve.
 • Za svojo zvestobo bodo člani Kluba Festivala Ljubljana nagrajeni še s posebnimi ugodnostmi, kot so vabila na izbrane dogodke, brezplačne programske knjižice, itd.
 • O ugodnostih bodo člani Kluba Festivala Ljubljana obveščeni preko elektronske pošte, po navadni pošti ali preko SMS sporočil na predloženi kontaktni naslov.
 • Člani Kluba Festivala Ljubljana so dolžni spremljati ali je določena predstava zaradi morebitnih izrednih dogodkov odpadla, za kar lahko pokličejo na Festival Ljubljana ali spremljajo spletno stran Festivala Ljubljana ljubljanafestival.si. Festival Ljubljana člane Kluba Festival Ljubljana v izrednih primerih lahko po telefonu obvešča tudi o morebitnih odpadlih predstavah v zadnjem hipu.
 • Ob nakupu vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana mora član Kluba Festivala Ljubljana predložiti člansko izkaznico ali osebni dokument, da s tem izkaže članstvo v klubu. Poznejše uveljavljanje  popusta ni mogoče.
 • Članstvo v Klubu Festivala Ljubljana ni prenosljivo.
 • Članstvo v Klubu Festivala velja do pisnega preklica in po želji člana Kluba. Za pisen preklic članstva se šteje tudi preklic uporabe osebnih podatkov člana potrebnih za izvajanje članskih ugodnosti.
 • Festival Ljubljana se obvezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z določili veljavnega zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov in Splošne Uredbe o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679). Član Kluba Festivala Ljubljana s podpisom pristopne izjave dovoljuje, da Festival Ljubljana uporablja izpolnjene podatke za potrebe izvajanja neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah Festivala Ljubljana)z uporabo e-pošte, SMS in MMS sporočil, potisnih sporočil.
 • Festival Ljubljana si pridržuje pravico do spreminjanja teh Splošnih določil. Vse spremembe so javno objavljene na spletni strani ljubljanafestival.si, zato predlagamo, da jih ažurno spremljate. Objavljena je vsakokratno veljavna verzija, ki vsebuje navedbo datuma.
 • Pristopno izjavo je mogoče izpolniti tudi na spletni strani ljubljanafestival.si, kjer so objavljena tudi Splošna določila Kluba Festivala Ljubljana in Pravila in pogoji uporabe spletne strani ter Politika varstva zasebnosti.