Vlado Kreslin z gosti

Nocoj v Križankah!
30. avgust 2019
20.30
Križanke
33 €, na dan koncerta: 39 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Koncert Vlada Kreslina nocoj v Križankah!

Popusti za koncert Vlada Kreslina ne veljajo.

Sedeži v 9.a, 14. ,15., 15a., 15b. vrsti, sedeži na balkonih ter sedeži pri kipih in stolpih imajo omejen pogled na oder.

Tradicionalni avgustovski koncert Vlada Kreslina naznanja skorajšnji iztek avgusta in obenem napoveduje konec poletnega festivala. Kreslin s svojo čutno avtorsko glasbo in čudovitimi priredbami ljudskih pesmi že skoraj tri desetletja polni ljubljanske Križanke in navdušuje obiskovalce. Njegove najlepše melodije, med katerimi so Namesto koga roža cveti, Preko Mure preko Drave, Z Goričkega v Piran in Tudi čez tisoč let, gotovo še vedno odzvanjajo med generacijami njegovih poslušalcev. Na odru je največkrat stal z Malimi bogovi in Beltinško bando, svojo glasbeno pot pa je začinil s celo paleto sodelovanj z najrazličnejšimi domačimi in tujimi glasbeniki, kot so Rade Šerbedžija, Josipa Lisac, Vlatko Stefanovski, Mary Coughlan, Siddharta, Severa in Gal Gjurin ter številni drugi. Tudi letos se bo s svojo črno kitaro poslovil od poletja, pridružili pa se mu bodo, kot običajno, zanimivi glasbeni gostje.

Slovenski nacionalni mladinski orkester

Živa Ploj Peršuh, dirigentka

Projekt Slovenski nacionalni mladinski orkester poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Slovenije gospoda Marjana Šarca.


Letošnja novost: Za vse, ki bi radi v spominu ohranili enkratno glasbeno doživetje, bo na voljo tudi SPOMINSKA VSTOPNICA, ki si jo lahko zagotovite na spletu in na blagajni Križank!

Pomembne informacije

Splošni pogoji