Od 21. julija je nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana možen tudi z bonom BON21. Za unovčitev bona sta potrebna izpolnjen Obrazec o unovčitvi bona, ki ga lahko prenesete tukaj in fotokopija osebnega dokumenta. Oboje je možno urediti na blagajni Križank. Več informacij o tem, kdo je upravičen do bonov in kako jih unovčiti, najdete tukaj.

VLADO KRESLIN z gosti

25 let v Križankah

26. avgust 2016
20.30
Križanke
29 € (na dan koncerta 35 €)

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Big band Orkestra Slovenske vojske 

Vlado Kreslin letos praznuje petindvajsetletnico svojih koncertov na Ljubljana Festivalu. Prvič je na Letni oder Festivala v Križankah stopil s prekmurskimi muzikanti legendarne godčevske Beltinške bande 1991. Od takrat sta se v njegovih zasedbah in na tem prizorišču zvrstili bogata paleta glasbenikov in obilica gostov iz
tujine in domovine. 26. avgusta bo stopil na oder s svojo dolgoletno avtorsko zasedbo Mali bogovi in še starejšo ljudsko Beltinško bando, z 88-letnim očetom Milanom in posebnimi gosti: Big bandom Orkestra Slovenske vojske pod vodstvom dirigenta Rudija Gasa.

Pomembno :

Snežne padavine so aprila poškodovale streho poletnega gledališča Križank. Prireditve se bodo nadaljevale, del prizorišča, ki je namenjen občinstvu, je trenutno nepokrit. 

 

Video

Foto galerija

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Sorodni dogodki

POLETNA NOČ

25 let festivalskih uspešnic
21. junij 2016 ob 21.00

Kongresni trg

21

junij

torek

POLETNA NOČ

25 let festivalskih uspešnic

21.00

Kongresni trg