Obveščamo vas, da za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi pri blagajni.
Zahvaljujemo se za razumevanje.

Tiskovna konferenca, 14. 6.
Predstavitev Poletne noči, razstav Alenke Slavinec in Tanje Pak, koncerta Tončija Huljića ter koncerta in albuma Tomaža Domicelja

14. junij 2022
12.00
Prenos na spletni strani in facebook profilu Festivala Ljubljana iz Pergole v Križankah
Brezplačen ogled

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Prijazno vabljeni, da se nam v torek, 14. junija, pridružite na novinarski konferenci, ki bo ob 12.00 uri potekala v živo na Pergoli v Križankah.
Direktor in umetniški vodja Festivala Ljubljana Darko Brlek bo z Patrikom Greblom, projektnim vodjo glasbene produkcije RTV Slovenija dirigent, skladatelj in aranžer ter Majo Kojc, umetniško vodjo Simfoničnega orkestra RTV Slovenija predstavil Poletno noč, ki bo otvoritveni dogodek 70. Ljubljana Festivala. Kantavtor, publicist, prevajalec in založnik Tomaž Domicelj in vodja založniške dejavnosti RTV Slovenija, ZKP Mojca Menart  bosta predstavila svoj nov album Jubilej. Prisluhnili bomo tudi umetnicama Alenki Slavinec, avtorici razstave ZLATA DOBA Ljubljana Festivala (2013–2022) in Tanji Pak, avtorici razstave Rêveries / Tja. Med govorci bo še hrvaški glasbenik, tekstopisec in glasbeni producent Tonči Huljić.

Pomembne informacije

Splošni pogoji