Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Slovenski komorni zbor

1. januar 1970
Brezplačen vstop

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Dirigentka: Martina Batič

Na sporedu

Jakob Jež: Pričakovanje
Ambrož Čopi: Angeli*
Tomaž Habe: Nekaj je v zraku*
Črt Sojar Voglar: Svetla pesem*
Vitja Avsec: Upočasnitev*
Marijan Lipovšek: Je…?
Marijan Lipovšek: Pan
Marijan Lipovšek: Oznanjenje
….
Katarina Pustinek Rakar: Pesem o pesmi*
Andrej Misson: Pesem štirih*
Nana Forte: Kanon*
Peter Šavli: Zdravica*
Matija Tomc: Vaške klepetulje
Rado Simoniti: Preproste besede

* krstna izvedba

28. Slovenski glasbeni dnevi se bodo začeli s koncertom, ki bo slavospev slovenskim pesnikom, prijateljem in ustvarjalcem cveta poezije, ki so kot mladi umetniki davnega leta 1953 združili svoje pesmi v zbirki Pesmi štirih. Kar osem skladateljev se je odločilo napisati noviteto na Pavčkova, Kovičeva, Zlobčeva in Menartova besedila. Da pa bi se spomnili tudi tistih, ki so že pred časom prav tako jemali v roke liriko omenjenih pesnikov, so v program vključene tudi uglasbene pesmi Marijana Lipovška, Jakoba Ježa, Rada Simonitija in Matije Tomca. Vsekakor nas čaka praznik zborovskega petja in Slovenski komorni zbor z dirigentko Martino Batič je prav gotovo porok za to! 

 

Pomembne informacije

Splošni pogoji