Obveščamo vas, da je koncert Moskovskega sinodalnega zbora, ki je bil predviden v nedeljo, 4. decembra, odpovedan. Vsi imetniki vstopnic so upravičeni do vračila kupnine, ki ga lahko opravijo pri blagajni Križank oziroma prosimo, da se za več informacij obrnejo na blagajna@ljubljanafestival.si ali 01/2416026.

Prav tako vas obveščamo, da za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi pri blagajni.
Zahvaljujemo se za razumevanje.

Predani korakom
Mesto objemov

Zaključna prireditev

29. avgust 2022
18.00
Križanke
Brezplačne vstopnice
  Ogled video posnetka

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Brezplačne vstopnice za prireditev lahko prevzamete pri blagajni Križank.

Glasbeni gost: Murat

Umetniška ekipa:
Miha Podrepšek, koreografija in režija
Petra Horvat, dramaturgija in koreografska pomoč
Lea Čehovin, oblikovanje zvoka
Katja Klepec Štalec, kostumografija
Smetumet, scenografija
Kolja Gombač, avtor zgodbe Mesto objemov

V sklopu projekta Predani korakom se bodo otroci tudi letos ponovno prepustili plesu, petju in igri ter vas po enem tednu vaj z ustvarjalno ekipo popeljali na popotovanje v Mesto objemov. Delavnice bodo potekale od ponedeljka, 22. avgusta, do petka, 26. avgusta, v jutranjih urah na URI Soča, zaključna prireditev pa se bo odvila 29. avgusta, ob 18.00, v Poletnem gledališču Križank. Za prireditev bodo tako kot vsako leto na voljo brezplačne vstopnice.

Pomembne informacije

Splošni pogoji