Nune v akciji!

Muzikal

6. avgust 2020
20.30
Kongresni trg
35€, 25€
Rezervni termin v primeru slabega vremena je 7. avgust. Končni termin bo določen na dan dogodka in objavljen na www.ljubljanafestival.si.

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Spoštovani obiskovalci, zaradi koronavirusa je začasno omejeno zbiranje na javnih površinah. Vse kupce vstopnic obveščamo, da je skladno s prvim odstavkom 3. člena trenutno veljavnega Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji število obiskovalcev na organiziranih prireditvah omejeno na 500 obiskovalcev. Zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in nastopajočih bomo v skladu z veljavnim odlokom vstop na prireditve do nadaljnjega omejili na 500 obiskovalcev. V primeru udeležbe večjega števila ljudi, vsi nadaljnji obiskovalci do prizorišča žal ne boste mogli dostopati.
Več: https://ljubljanafestival.si/aktualne-informacije-in-vracilo-kupnine-vstopnic/

 

Producent: Jurij Franko
Režija: Jaša Jamnik
Prevod in priredba: Drago Mislej – Mef, Marjan Bunič
Koreografija: Matevž Česen
Scenografija: Jože Logar
Kostumografija: Andrej Vrhovnik
Oblikovanje luči: Kristjan Vidner
Oblikovanje zvoka: Damir Rapić, Primož Vozelj, Marko Turel

Zasedba:
Mati prednica: Gojmir Lešnjak – Gojc
Sestra Danica: Simona Vodopivec Franko
Sestra Vida: Alenka Godec
Sestra Amnezija: Marjan Bunič
Sestra Lea: Tanja Pečenko
Sestra Miranda, glasbeno vodstvo: Miran Juvan
Plesalci: Anja Andoljšek, Matic Bizjak, Miha Florjanc Lukan, Anja Jeršan, Simona Kočar, Maj Žan Peršin, Matej Voušek, Tina Turk/Katja Turk

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot za slovenske odrske deske pripravil uprizoritev še ene velike svetovne uspešnice – glasbeno komedijo Nune v akciji!. Izjemno prodorno delo Dana Goggina je bilo leta 1985 premierno predstavljeno občinstvu v gledališču Cherry Lane. Število ponovitev je zaradi izjemne priljubljenosti strmo naraščalo in danes je to druga najdlje izvajana predstava nebroadwayske produkcije. Prevedena v več kot 26 jezikov je postala fenomen, ki je znan po vsem svetu. Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in se zato odločijo organizirati dobrodelno prireditev, v kateri hoče vsaka postati glavna zvezda. V nizu nenavadnih okoliščin pokažejo povsem drugačen obraz, kot smo ga vajeni. V soju reflektorjev, ob petju, plesu in smehu vsaka in vse skupaj zažarijo v novi, edinstveni luči. To je predstava, v kateri celotna ekipa diha kot eden in bo vsak našel nekaj zase … ali celo odkril košček samega sebe.

Pomembne informacije

Splošni pogoji