Obveščamo vas, da je koncert komornega orkestra Anima Musicae nocoj, 5. avgusta, ob 20.30 zaradi napovedi slabega vremena prestavljen v Slovensko filharmonijo. Vsem imetnikom vstopnic sporočamo, da je zaradi spremembe lokacije potrebna menjava vstopnic. Hvala za razumevanje.
V zaprtih javnih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza ter razkuževanje rok. Več informacij najdete tukaj.

Nune v akciji!

Muzikal

6. avgust 2020
20.30
Kongresni trg
35€, 25€
Rezervni termin v primeru slabega vremena je 7. avgust. Končni termin bo določen na dan dogodka in objavljen na www.ljubljanafestival.si.

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Spoštovani obiskovalci, zaradi koronavirusa je začasno omejeno zbiranje na javnih površinah. Vse kupce vstopnic obveščamo, da je skladno s prvim odstavkom 3. člena trenutno veljavnega Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma prepovedi zbiranja ljudi v Republiki Sloveniji število obiskovalcev na organiziranih prireditvah omejeno na 500 obiskovalcev. Zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in nastopajočih bomo v skladu z veljavnim odlokom vstop na prireditve do nadaljnjega omejili na 500 obiskovalcev. V primeru udeležbe večjega števila ljudi, vsi nadaljnji obiskovalci do prizorišča žal ne boste mogli dostopati.
Več: https://ljubljanafestival.si/aktualne-informacije-in-vracilo-kupnine-vstopnic/

 

Producent: Jurij Franko
Režija: Jaša Jamnik
Prevod in priredba: Drago Mislej – Mef, Marjan Bunič
Koreografija: Matevž Česen
Scenografija: Jože Logar
Kostumografija: Andrej Vrhovnik
Oblikovanje luči: Kristjan Vidner
Oblikovanje zvoka: Damir Rapić, Primož Vozelj, Marko Turel

Zasedba:
Mati prednica: Gojmir Lešnjak – Gojc
Sestra Danica: Simona Vodopivec Franko
Sestra Vida: Alenka Godec
Sestra Amnezija: Marjan Bunič
Sestra Lea: Tanja Pečenko
Sestra Miranda, glasbeno vodstvo: Miran Juvan
Plesalci: Anja Andoljšek, Matic Bizjak, Miha Florjanc Lukan, Anja Jeršan, Simona Kočar, Maj Žan Peršin, Matej Voušek, Tina Turk/Katja Turk

Producent muzikalov Mamma Mia! in Briljantina Jurij Franko je s svojo produkcijsko hišo Prospot za slovenske odrske deske pripravil uprizoritev še ene velike svetovne uspešnice – glasbeno komedijo Nune v akciji!. Izjemno prodorno delo Dana Goggina je bilo leta 1985 premierno predstavljeno občinstvu v gledališču Cherry Lane. Število ponovitev je zaradi izjemne priljubljenosti strmo naraščalo in danes je to druga najdlje izvajana predstava nebroadwayske produkcije. Prevedena v več kot 26 jezikov je postala fenomen, ki je znan po vsem svetu. Nune v akciji! je domiselna zgodba o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in se zato odločijo organizirati dobrodelno prireditev, v kateri hoče vsaka postati glavna zvezda. V nizu nenavadnih okoliščin pokažejo povsem drugačen obraz, kot smo ga vajeni. V soju reflektorjev, ob petju, plesu in smehu vsaka in vse skupaj zažarijo v novi, edinstveni luči. To je predstava, v kateri celotna ekipa diha kot eden in bo vsak našel nekaj zase … ali celo odkril košček samega sebe.

Pomembne informacije

Splošni pogoji