Spoštovani obiskovalci prireditev Festivala Ljubljana, če bo posamezni dogodek zaradi epidemije odpovedan, bomo vsem kupcem vstopnic povrnili kupnino. Zaradi menjave ponudnika prodaje vstopnic lahko prihaja do neskladja med lokacijo in datumom posamezne prireditve. Več informacij: https://ljubljanafestival.si/aktualne-informacije-in-vracilo-kupnine-vstopnic/

Aktualne informacije in vračilo kupnine vstopnic

03. 06. 2020

Obveščamo vas, da bo letošnji festival izveden. Ob najavljenem zaključku epidemije bo 68. Ljubljana Festival največji kulturni dogodek v Sloveniji v letošnjem letu.

Na prireditvah bo po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje poskrbljeno za zdravje tako obiskovalcev kot tudi nastopajočih.

Vse obiskovalce obveščamo, da bodo poletne prireditve 68. Ljubljana Festivala izvedene kot je objavljeno na naši spletni strani. Na sporedu ostajajo otvoritveni koncert z Beethovnovo 9. simfonijo in 3. klavirskim koncertom, Grofica Marica, gostovanje Ane Netrebko in Jusifa Ejvazova, gostovanje tenorista Jonasa Kaufmanna, muzikal Lolita, koncert ob jubileju Mojmirja Sepeta, Poletna noč, koncert Filharmoničnnega orkestra milanske Scale in mnogi drugi.

Ljubljana Festival vsako leto v prestolnici gosti imenitne ustvarjalce s celega sveta in veseli smo, da bo temu tako tudi v letošnjem letu. 

Zaradi izrednih razmer so žal odpovedana nekatera gostovanja 68. Ljubljana Festivala:
· Akademski državni Bolšoj Teater iz Rusije, balet Spartak, 6. in 7. julij 
· Akademski državni Bolšoj Teater iz Rusije, opera Pikova dama, 9. in 10. julij 
· Berlinski simfonični orkester, 17. julij 
· Slovensko narodno gledališče Maribor, balet Tango, 20. julij 
· Komorni orkester Novega sveta, 21. julij 
· Slovensko narodno gledališče Maribor, opereta Netopir, 22. julij 
· Komorni orkester iz Talina, 28. julij 
· Moskovski solisti, 30. julij 
· Festivalski orkester Gstaad, koncertna izvedba opere Fidelio, 18. avgust 
· Festivalski orkester Gstaad in Seong-Jin Cho, 19. avgust 
· Kraljevi simfonični orkester iz Seville in Leonel Morales, 20. avgust 
· Anne-Sophie Mutter & Simfonični orkester RTV Slovenija, 26. avgust
· Orkester filharmonije iz Hangzhoua, 31. avgust

Za vse informacije smo na voljo na info@ljubljanafestival.si, o novostih bomo obveščali na naši spletni strani in preko družbenih omrežjih. 

Zaradi menjave ponudnika prodaje vstopnic lahko prihaja do neskladja med lokacijo in datumom posamezne prireditve. Vse obiskovalce, ki ste že kupili vstopnice za dogodke 68. Ljubljana Festivala in le-ti niso odpovedani, vljudno prosimo, da se zglasite na Blagajni Križank, kjer bomo za prireditve s spremenjenim prizoriščem in terminom vstopnice zamenjali​. 
Blagajna Križank bo med 1. junijem in 15. junijem delovala s skrajšanim delovnim časom, in sicer vsak delavnik od 10.00 do 18.00 ure, ob sobotah in nedeljah bo blagajna zaprta.

Za dogodke, ki smo jih odpovedali, ste upravičeni do vračila kupnine.

VRAČILO KUPNINE VSTOPNIC

Navodila za povračilo kupnine za vse nakupe, ki ste jih opravili do vključno 31. 5. 2020 (Eventim):

KUPCI, ki ste nakup opravili preko SPLETA in KUPCI, ki ste vstopnice kupili na BLAGAJNI KRIŽANKE
Vljudno prosimo, da kupci, ki ste nakup opravili PREKO SPLETA na info@eventim.si posredujete številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda).
Kupci, ki ste kupili vstopnice na BLAGAJNI KRIŽANK na naslov: info@eventim.si  pošljite fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda) ter dodatno sporočite vaše podatke, ime, priimek, naslov ter vaš TRR, da lahko uredimo nakazilo.

PRODAJNA MESTA 
Vljudno prosimo, da se kupci vstopnic oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnice. S seboj prinesite originalne vstopnice in dobili boste povrnjeno kupnino-ta je možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili nakup (z izjemo Petrola, saj lahko obiščete najbližji Petrol).

Navodila za povračilo kupnine za vse nakupe, ki ste jih opravili od 1.6.2020 naprej (Mojekarte.si):

PRODAJNA MESTA 
Vljudno prosimo, da se kupci vstopnic oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj prinesite originalne vstopnice in dobili boste povrnjeno kupnino. 

KUPCI, ki ste nakup opravili preko SPLETA
V kolikor ste vstopnice kupili preko spleta, prejmete kupnino nazaj avtomatsko na plačilno sredstvo s katerim ste opravili nakup.

Za nevšečnosti se opravičujemo in vljudno prosimo za razumevanje.