Informacije in vračilo kupnine vstopnic

01. 06. 2023

MENJAVA VSTOPNIC

  • SPLETNI NAKUP:

Sami opravite nakup novih vstopnic preko spleta, za enako cenovno kategorijo, nato na info@eventim.si pošljete številko novega in starega naročila in vam bodo uredili povračilo vrednosti prvotnih vstopnic. Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

  • PRODAJNA MESTA:

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Menjave so možne samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup, na primer pri blagajni Križank (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto mora na Eventim poslati zahtevek za preklic vstopnic. Vi pa na prodajnem mestu opravite nakup novih.


VRAČILO KUPNINE VSTOPNIC

  • Vljudno prosimo, da kupci, ki so nakup opravili preko spleta na blagajna@ljubljanafestival.si posredujejo številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda).
  • Vljudno prosimo, da se kupci, ki so nakup opravili pri blagajni Križank ali na katerem izmed prodajnih mest Eventim, oglasijo osebno in s seboj prinesejo originalne vstopnice ter račun. Po prejemu originalnih vstopnic in računa vam bomo povrnili kupnino za vrnjene vstopnice na vaš TRR.

V izogib zapletom prosimo, da pred vračilom vstopnic preverite ali ste upravičeni do vračila kupnine (Splošni pogoji).