Vse obiskovalce obveščamo, da so 4., 5. in 6. koncert Godalnega kvarteta Tartini, ki so bili predvideni 21. februarja, 28. marca in 11. aprila, zaradi bolezni prestavljeni na jesen. O točnih terminih vas bomo obvestili naknadno. V kolikor vam ti ne bodo ustrezali, ste upravičeni do vračila kupnine. Več informacij najdete tukaj.

MARTIN BELIČ, flavta; IVAN FERČIČ, čembalo

Koncert

4. avgust 2015
20.00
Križevniška cerkev, Križanke
14 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Program

G. PH. TELEMANN: Sonata v f-molu, št. 3, TWV 41, F2
J. S. BACH: Sonata v g-molu, BWV 1020
M. HAYDN: Sonata v G-duru
J. S. BACH: Sonata v e-molu, BWV 1034
W. A. MOZART (prir. Charles Peter Lynch): Mala nočna glasba, KV 525 / Eine kleine Nachtmusik, KV 525 

Martin Belič in Ivan Ferčič bosta pripravila izjemno zanimiv in lep program in prepričani smo, da bosta z njim tako kot že lani navdušila občinstvo. Umetnika prihajata iz Maribora in se uvrščata v družbo najuspešnejših slovenskih glasbenikov mlajše generacije.

Belič je po diplomi na mariborski srednji glasbeni šoli študiral pri Ireni Grafenauer na slovitem salzburškem Mozarteumu in nato pri Michaelu Martinu Koflerju. Med študijem je osvojil več pomembnih nagrad, od leta 2007 pa je flavtist v Münchenski filharmoniji.

Ivan Ferčič je leta 2008 diplomiral v razredu Tatjane Ognjanović na ljubljanski Akademiji za glasbo in med šolanjem prejel več zlatih plaket ter dosegel eno prvo mesto in štiri druga. Veliko nastopa doma in v tujini.

 

 

 

Video

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Sorodni dogodki

VOLODJA BALŽALORSKY, violina; ALEKSANDAR SERDAR, klavir

Koncert
6. avgust 2015 ob 20.00

Križevniška cerkev, Križanke

6

avgust

četrtek

20.00

Križevniška cerkev, Križanke