Obveščamo vas, da je koncert Moskovskega sinodalnega zbora, ki je bil predviden v nedeljo, 4. decembra, odpovedan. Vsi imetniki vstopnic so upravičeni do vračila kupnine, ki ga lahko opravijo pri blagajni Križank oziroma prosimo, da se za več informacij obrnejo na blagajna@ljubljanafestival.si ali 01/2416026.

Prav tako vas obveščamo, da za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi pri blagajni.
Zahvaljujemo se za razumevanje.

RAZPRODANO

Gajin svet 2

Družinska romantična komedija

30. avgust 2022
20.30
Križanke
14 €, 9 €
RAZPRODANO

Pomembne informacije

Splošni pogoji


Režiser: Peter Bratuša

Scenarista: Peter Bratuša, Špela Levičnik Oblak
Direktor fotografije: Dominik Istenič
Skladatelj: Sebastijan Duh
Scenograf: Miha Ferkov
Kostumografinja: Vesna Črnelič
Oblikovanje maske: Nataša Sevčnikar
Montažer: Jan Lovše
Oblikovalec zvoka: Borut Berden
Producent: Jaka Pokorn

Zasedba:
Gaja: Uma Štader
Oče: Sebastian Cavazza
Matic: Enej Černe Berčič
Tea: Neža Smolinsky
Alex: Jurij Zrnec
Vivian / Bibi: Katarina Čas
Ema: Ajda Smrekar
Inšpektor Hace: Lotos Vincenc Šparovec
Gianni: Bojan Emeršič
Gregor: Primož Pirnat
Mama: Jana Zupančič

Štirinajstletna Gaja, ki živi v ločeni družini, se sooči z nevoščljivimi sošolci, doživi vdor v osebni profil na družbenem omrežju in spozna, kaj pomeni pravo prijateljstvo. Čeprav so počitnice in se z očetom in najstniško sestro Teo odpelje v kamp na morje, se dopust še ne začne. S pomočjo prijatelja Matica in policijskega inšpektorja reši lastnika bara pred izsiljevalci, spet poveže družino in s pomočjo prijateljev, mame in učiteljice saksofona Eme osreči tudi očeta.
Družinska romantična komedija Gajin svet 2 nadaljuje uspešnico iz leta 2018 (Gajin svet), vendar je drugi del zasnovan samostojno. Z zanimanjem ga bodo lahko gledali tako tisti, ki so si ogledali prvi del, kot tudi vsi, ki bodo prvič spoznali Gajo in njen svet.

Pomembne informacije

Splošni pogoji