Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Zbor Bavarskega radia in Musicbanda Franui

13. julij 2020
20.00
Slovenska filharmonija
39, 25 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Zbor Bavarskega radia            
Howard Arman, umetniški vodja
Musicbanda Franui

Zbor Bavarskega radia in avstrijska glasbena skupina Musicbanda Franui sta se prvič srečala pri »Kam grem? – Projekt Mahler«. Ker je bilo sodelovanje pričakovano zelo uspešno, sta glasbeno druženje nadaljevala in ga razširila na nadaljnje projekte. Zbor Bavarskega radia, ki od leta 1946 gradi sloves po vsem svetu kot zbor s homogenim zvokom in slogovno spretnostjo od srednjeveških motetov do sodobne glasbe, od leta 2016 umetniško vodi londonski dirigent Howard Arman, nekdanji vodja zborov Bach Salzburg in Srednjenemškega radia. Musicbanda Franui združuje izvrstne soliste pihal, trobil in godal in tako oblikuje edinstveno glasbeno zasedbo, ki je specializirana za izvajanje posebnih in redko slišanih komornih skladb.

Gustav Mahler in Carl Loewe, nemški dirigent, tenorist in skladatelj z več kot 400 pesmi v opusu, bosta osrednja skladatelja večera. Loewe je bil v prvi polovici 19. stoletja nadvse občudovan skladatelj Lieda, znan kot Schubert severne Nemčije, ki je naredil močan vtis na mladega Mahlerja. Tako bo ob najlepših Mahlerjevih samospevih še prgišče Loewejih pesmi.

*Možnost izvedbe dogodka je na Kongresnem trgu ob 21. uri.

Pomembne informacije

Splošni pogoji