VLADO KRESLIN

MALI BOGOVI & BELTINŠKA BANDA
Gostja: MASAYAH

31. avgust 2024
20.30
Križanke
45 €, 55 € (na dan dogodka 49 €, 59 €)

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Na Ljubljana Festivalu bo 31. avgusta že triintridesetič nastopil slovenski pevec in avtor Vlado Kreslin s svojima zasedbama Mali bogovi in Beltinška banda, posebna gostja pa bo Masayah.

Vlado Kreslin je glasbenik in avtor, performer in trubadur svobode, multietničnosti, človeške skupnosti, solidarnosti in radosti življenja. Svoje kariere ne ohranja z nostalgičnim preigravanjem starih skladb, ampak vedno znova preseneča z novimi stvaritvami, celo bolj razigranimi, kot so tiste izpred desetletij, z bolj optimističnimi in bodrilnimi v kriznih časih predrugačenega sveta. Naj se vsak dan začne s Kreslinovo Vse se da  in dan bo lepši …
Žirija za podelitev Ježkovih nagrad, 2020

Vlado Kreslin je slovenski glasbeni fenomen, ki že desetletja s svojo neposrednostjo, izvrstno poezijo in interpretacijo skozi skrivnostno tančico svojega glasu podaja Sloveniji več kot svojo dušo, podaja nam odsev, podaja nam kulturno dediščino, pravzaprav nam podaja nazaj sebe, na tako subtilen in prefinjen način, da tega skoraj ne opazimo, si pa znova in znova želimo njegove glasbe.
nadlani.si

Pomembne informacije

Splošni pogoji