UNIKATNA VOŠČILNICA

Mala likovna kolonija

16. julij 2018
10.00-12.00
Križanke
Brezplačen vstop

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

UNIKATNA VOŠČILNICA

Sodoben trend voščilnic je usmerjen v unikatnost in kreativnost. Z voščilnicami v katere dodamo svojo osebno kreativno noto svoje bližnje še posebej razveselimo. Otroci bodo pridobili znanje kako iz različnih materialov in dimenzij ustvariti unikatno čestitko za vse priložnosti.

Ženja Maher UNIKATNA VOŠČILNICA

ŽENJA MAHER, mentor

Ženja Maher je absolventka Fakultete za arhitekturo in pri delu večino časa riše kar za računalnikom. Zato jo posebno veseli, kadar v roke lahko prime škarje in papir. Ko ne načrtuje novih stavb, izdeluje svoje keramične skodelice, oblikuje plakate in čečka male animacije z velikimi junaki. Rada ustvarja z otroki, saj je njihova domišljija brezmejna in so polni prirojene kreativnosti

 ___________________________________________________________________________________________________________________

USTVARJALNE DELAVNICE ZA OTROKE

V sklopu 66. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice. Namenjene bodo predvsem ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bomo prispevali k razvoju umetniškega  talenta, spodbujali njihovo kreativnost ter jih seznanjali z različnimi umetniškimi zvrstmi. Poletnih kreativnih delavnic se bodo lahko udeležili vsi otroci, z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse delavnice bodo brezplačne.

Maja Stojanov, vsebinski koncept

Katarina Kukovič, koordinatorka projekta

MALA LIKOVNA KOLONIJA

Na Ljubljana Festivalu bodo kot spremljevalni del programa organizirane različne vodene tematske delavnice. Namenjene bodo ustvarjalnim šolskim otrokom. V počitniški program se bodo lahko vključili otroci brez  predhodnega predznanja. V sodelovanju s strokovnimi pedagogi na svojem področju želimo pri otrocih vzpodbuditi njihovo lastno kreativnost, jih seznaniti z različnimi umetniškimi teorijami in tehnikami. Predvsem pa jim želimo odpreti nova obzorja na njihovi kreativni poti. Delavnice bodo potekale v sproščenem vzdušju Plečnikovih Križank. Vse delavnice bodo brezplačne.

Izvajalci projekta:

Strokovni mentorji na področju likovne umetnosti

Maja Stojanov, splošno vsebinski koncept

Katarina Kukovič, koordinatorka projekta

 RAZSTAVA VSEH DEL: 20. 7. ob 11.30. uri v Križankah

Otrokom želimo likovno umetnost čim bolj približati ter v njih spodbuditi zavedanje trenutkov, prizorov in izkušenj iz vsakdanjega otroškega igrivega življenja, ki jih bodo s svojo domišljijo in s pomočjo naših mentorjev lahko upodabljali v raznovrstnih likovnih izrazih. Z nami bodo arhitektka Ženja Maher, ustvarjalka Bibi Bobnar, kiparka Polona Demšar.

Ena prijavnica za Malo likovno kolonijo velja za cel teden!

[ninja_forms_display_form id=15]

Pomembne informacije

Splošni pogoji