Vse obiskovalce obveščamo, da so 4., 5. in 6. koncert Godalnega kvarteta Tartini, ki so bili predvideni 21. februarja, 28. marca in 11. aprila, zaradi bolezni prestavljeni na jesen. O točnih terminih vas bomo obvestili naknadno. V kolikor vam ti ne bodo ustrezali, ste upravičeni do vračila kupnine. Več informacij najdete tukaj.

TOMAŽ DOMICELJ

Čista akustika II

28. junij 2015
21.30
Peklensko dvorišče, Križanke
14 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Nastopa: Tomaž Domicelj

Gost: Saša Olenjuk

»Glasbeniki ne grejo v penzijo, samo špilanj nimajo več …« je baje izjavil Louis Armstrong, ki je zaigral in zapel ob otvoritvi ljubljanske Hale Tivoli.

»Če ti rečejo, da si glasbena legenda, to ne pomeni nič drugega, kot da si še živ in zelo star …« je pred nekaj leti rekel Paul Simon.

Po več kot desetletju se Domicelj vrača v Križanke, tokrat na Peklensko dvorišče. Magično arhitektonsko in enkratno zvočno okolje je kot nalašč za koncert, s katerim bo občinstvo popeljal skozi samosvoje polstoletno ustvarjanje folk-blues-pop-rock angažirane glasbe. Izključno akustične kitare in orglice in samo avtorske skladbe (od druge polovice 60. let minulega stoletja pa do najnovejših, nastalih ob svežih življenjskih izkušnjah) bo s svojimi inštrumenti dopolnil tokratni Domiceljev gost Saša Olenjuk.-

Video

Foto galerija

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Sorodni dogodki

VLADO KRESLIN, MALI BOGOVI, BELTINŠKA BANDA

Koncert
25. avgust 2015 ob 20.30

Križanke