Obveščamo vas, da za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi pri blagajni.
Zahvaljujemo se za razumevanje.

Tiskovna konferenca, 12. 7.
Predstavitev XXV. Mednarodne likovne kolonije, Ensemble.si in Faustovega pogubljenja

12. julij 2022
14.00
Prenos na spletni strani in facebook profilu Festivala Ljubljana iz Viteške dvorane Križank
Brezplačen ogled
  Ogled video posnetka

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Prijazno vabljeni, da se nam torek, 12. julija, pridružite na novinarski konferenci, ki bo ob 14.00 uri potekala v živo v Viteški dvorani Križank.
Direktor in umetniški vodja Festivala Ljubljana Darko Brlek bo s slikarjem in selektorjem Mednarodne likovne kolonije, Tomom Vranom, predstavil letošnjo XXV. edicijo likovne kolonije. S hornistom Andrejem Žustom bo predstavil koncert zasedbe Ensemble.si. Petkov koncert, Faustovo pogubljenje, pa bodo predstavili  Matej Šarc, direktor in umetniški vodja orkestra v Slovenski filharmoniji, dirigent Charles Dutoit, slovenski skladatelj, zborovodja in pedagog, Damijan Močnik, zborovodkinja Jerica Bukovec in Gregor Klančič, pomočnik direktorja za področje zbora v Slovenski filharmoniji.

Pomembne informacije

Splošni pogoji