Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Orkester filharmonije iz Hangzhoua

Yang Yang, dirigent

31. avgust 2020
20.00
Gallusova dvorana, Cankarjev dom
69, 49, 29, 19 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

DOGODEK JE ODPOVEDAN

Orkester Filharmonije iz Hangzhoua 

Yang Yang, dirigent

Orkester Filharmonije iz Hangzhoua je v desetih letih obstoja postal eden najpomembnejših orkestrov Kitajske. Ustanovljen leta 2009 v Hangzhouu, v mestu 300 km iz Šanghaja, se je uveljavil tako s svojimi koncerti simfonične glasbe kot z operami in baleti ter z raznoraznimi crossover sodelovanji. Z njim nastopajo najuglednejši kitajski glasbeniki, kot je Lang Lang. Poleg mnogo azijskih zvezd, kot je Sarah Cheng, pa z orkestrom koncertirajo Andrei Gavrilov, Gidon Kremer, Maxim Vengerov, Yo-Yo Ma, dirigirajo Krzysztof Penderecki, Zubin Mehta, Osmo Vanska, Paavo Järvi. Pogosto nastopa na pomembnih političnih srečanjih, protokolarnih in državnih dogodkih Kitajske. Prvo evropsko turnejo je imel leta 2011 in takrat na Ljubljana Festivalu doživel tudi slovenski debi. Umetniški vodja in šef dirigent Yang Yang je eden od ustanovnih članov orkestra, ki je bil pred tem šef dirigent in umetniški vodja Kitajske filharmonije in Kitajske državne opere, pri kateri še vedno zaseda ta položaj. Skupaj z Orkestrom Filharmonije iz Hangzhoua sta nanizala deset uspešnih in odmevnih koncertnih sezon.

Pomembne informacije

Splošni pogoji