Oliver Dragojević in dupini z gosti

10. junij 2016
21.00
Križanke
od 25,90€

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

NA-ZABAVI.SI predstavlja: 30. TRADICIONALNI KONCERT
OLIVER DRAGOJEVIĆ & DUPINI z gosti

Večni romantik Oliver bo na svojem 30. tradicionalnem koncertu v ljubljanskih Križankah nastopil s posebno energijo in edinstvenim nastopom, ter nam pričaral nepozaben koncert, ki bo dne 10.6.2016 ob 21:00. Na oder bo za svoj jubilej povabil tudi svoje glasbene prijatelje, ki bodo skupaj z Oliverjem zapeli prelepe pesmi.

Na koncertu bo tudi predstavil svoj novi album, ki sta ga posnela skupaj z legendarnim Gibonnijem.

OLIVER DRAGOJEVIĆ:
Slavni pevec ima za sabo veliko razprodanih koncertov, kot so Royal Albert Hall Pariz leta 2006, Cernegie Hall V New Yorku, v prestižni Konzerthaus na Dunaju, leta 2010 v slavni Royal Albert Hall v Londonu, Ljubljanske Križanke, dvorana Tabor Maribor, Arena Zagreb, Arena Split, Sarajevo, ter seveda v veliko drugih obiskovanih mest.

Njegov prvi javni nastop sega v leto 1967, ko je prebil led s pesmijo »Picaferaj«. Nastop je bil dober, to pa je bil hkrati tudi začetek velikega in pomembnega, dolgoročnega glasbenega sodelovanja med Oliverjem in Zdenkom Runjićem. Njegova uspešna kariera je sledila nekaj let kasneje. ”Galeb i ja”, ”Skalinada”, ”Oprosti mi pape” in ”Vjeruj u ljubav” so samo nekateri njegovi antologijski hiti festivalov. Njegove najlepše pesmi v očeh oboževalcev pa si sledijo: ”Sve bi da za nju”, ”Tko sam ja da ti sudim”, ”Moj lipi anđele”, ”Kad mi dođeš ti”, ”Pismo moja”, ”Nevera”, ”Trag u beskraju”, ”Bez tebe”, ”Nedostaješ mi ti”, ”Cesarica”, ”Lipa moja” in še veliko drugih. V devetdesetih je nekoliko opustil dalmatinske ritme in se usmeril v globalne glasbene trende. Oliver Dragojevič je posnel mnogo albumov in njegov album ”Dvi, tri, rići” je postal platinast z več kot 50.000 kopijami.

Vstopnice na voljo že od 25,90€!

Tega vrhunskega dogodka nikakor ne smete zamuditi!

Pomembne informacije

Splošni pogoji