OLIVER DRAGOJEVIĆ, gost UROŠ PERIĆ

17. junij 2014
21.00
Križanke
VIP parter 39 eur, kipi 35 eur, parter 34 eur, ob strani 30 eur, stojišče 28 eur

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Po enoletnem premoru Oliver Dragojević nadaljuje s tradicionalnim koncertom v ljubljanskih Križankah, ki jih po njegovih besedah ne more zamenjati nobeno prizorišče daleč naokoli.

Kot vedno bo tudi tokrat čaroben prostor Križank napolnil z emocijami, dalmatinskimi melodijami In njegovimi zimzelenimi uspešnicami kot so ‘Cesarica’, ‘Vjeruj u jubav’, ‘Moj lipi anđele’, ‘Tko sam ja da ti sudim’, ‘Moj galebe’, ‘Skalinada’, ‘Oprosti mi pape’, s katerimi že več desetletij razveseljuje staro in mlado, pa tudi z najnovejšimi skladbami, med katerimi se je ‘Lipo moje’ že umestila v srca njegovih oboževalcev.

Tokrat bo koncert popestril z glasbenim gostom Urošem Perićem, izjemnim glasbenikom, pianistom in avtorjem, ki je postal znan po svojih odličnih interpretacijah skladb Raya Charlesa in glasbe iz zlate dobe bluesa, soula in jazza ter ga že nekaj let redno redno gostijo predvsem tuji glasbeni odri.

Uroš in Oliver sta že nekajkrat nastopila skupaj in sta kot izvrstna glasbenika zelo hitro našla skupni jezik, ob tem pa drug drugemu izkazujeta iskreno navdušenje in spoštovanje. Obema je skupna izjemna vokalna interpretacija in pianistična virtuoznost in oba romantika živita za glasbo. Na odru si izmenjujeta melodije in skladbe kot da sta eno, saj je glasbo, ki jo Uroš obožuje, Oliver preigraval že takrat, ko je nastajala, Uroš pa tudi sicer pogosto izvaja Oliverjeve uspešnice.

17. junija se nam torej v Križankah obeta večer vrhunske glasbe, ki ga bo težko pozabiti!

Foto galerija

Pomembne informacije

Splošni pogoji