Nuša Derenda – Čez 20 let

Koncert ob 20. obletnici glasbenega delovanja

ODPOVEDANO
1. september 2018
20.30
Križanke
29, 25 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Cenjene kupce vstopnic obveščamo, da je koncert ob 20. obletnici glasbenega delovanja pevke Nuše Derenda (1. 9. ob 20.30, Križanke) odpovedan.

Vabimo vas, da lahko kupljene vstopnice za koncert Nuše Derende Čez 20 let zamenjate za katerokoli drugo prireditev v sklopu 66. Ljubljana Festivala, razen za prireditve, ki jih organiziramo v koprodukciji (to so: Vesna in Laibach).

V kolikor vam menjava vstopnic za drugo prireditev ne ustreza, je možno vračilo kupnine na prodajnem mestu, kjer so bile vstopnice kupljene. Menjava vstopnic oziroma vračilo kupnine je možna do 6. septembra 2018.

Za vsa dodatna vprašanja se obrnite pisno na : info@eventim.si.

Nuša Derenda – Čez 20 let

Koncert ob 20. obletnici glasbenega delovanja

Čez dvajset let, Ne, ni res, Pesek v oči, Boginja, Prvič in zadnjič ter številne druge uspešnice so pomembno zaznamovale samostojno glasbeno pot vseslovenske energične pevke Nuše Derenda. Ob praznovanju 20. obletnice samostojnega glasbenega delovanja pripravlja priljubljena pevka kar dvajset koncertnih večerov, med katerimi bo tudi glasbeno plesni spektakel v intimnem vzdušju poletnega gledališča Križank. Popeljala nas bo na zanimivo popotovanje svojih začetkov, največjih hitov, različnih glasbenih žanrov in s prijatelji poskrbela za čutno interpretacijo uspešnic, ki jih poznajo prav vsi, z njo pa bodo tudi njena razširjena spremljevalna skupina, glasbeni gostje in plesalci.

 

Pomembne informacije

Splošni pogoji