NINA PUŠLAR #malodrugače – koncert ob 10. obletnici kariere

29. september 2015
20.00
Križanke
26, 23, 19 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Nina Pušlar – #malodrugace – koncert ob 10. obletnici kariere z gosti, ljubljanske Križanke, 29. septembra, ob 20. uri

Nina bo 10. obletnico svoje glasbene poti obeležila v najlepšem slovenskem koncertnem prizorišču, ljubljanskih Križankah. Prvi koncert turneje #malodrugace se bo zgodil v koprodukciji z Ljubljana Festivalom in Nina bo s spremljevalnim bandom in posebnimi gosti svoji publiki predstavila glasbeni presek svojih prvih desetih let. Pika na i nepozabnemu dnevu bo predstavitev njenega že petega albuma, ki ga je po koncertni turneji poimenovala #malodrugace.

Kaj vse je naredila in kaj vse še bo naredila vam bo predstavila na svojstven način, še bolj osebno, še bolj intimno, še bolj povezano s svojo publiko. Kdo vse jo je spremljal v teh letih, katere pesmi so najbolj njene, katere so najbolj naše, vaše, kdo so glasbeni prijatelji iz ospredja in ozadja, vse to in še več z novimi aranžmaji, novim zvokom, novim albumom in ekskluzivno tudi novim duetom.

Koncert #malodrugace ob 10. obletnici Ninine kariere bo samo in zgolj uživanje. Se vidimo v ljubljanskih Križankah v torek, 29. septembra, ob 20. uri!

Vstopnice: predprodaja do 6.9. 19 Eur, po tem datumu I.kategorija 26, II. Kategorija 23

Pomembne informacije

Splošni pogoji