NASPROTJA

Plesna delavnica

20. avgust - 22. avgust 2018
12.00-14.00
Viteška dvorana, Križanke
Brezplačen vstop

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Plesna delavnica

NASPROTJA

Na plesni delavnici bomo premišljeno združili osnove baleta in modernega plesa. Mladi ljubitelji plesa bodo spoznali osnovno tehniko ter preko plesa raziskali razsežnosti giba. S plesom bodo poskušali izraziti svojo osebnost. Vse udeležence bomo drugi dan delavnice peljali na ogled izjemne predstave akademskega državnega baleta Borisa Eifmana iz Sankt Peterburga z naslovom PRO ET CONTRA, ki bo gostovala v Cankarjevem domu.

Zaključni nastop delavnice Nasprotja, bo v sredo 22.avgusta 2018 ob 16.00 uri v Viteški dvorani Križank in bo odprt za javnost.

karin putrih

KARIN PUTRIH, mentor

Karin Putrih je svojo plesno pot začela že v otroških letih. Tečaje plesa je obiskovala v plesni šoli Urška, kjer se je preizkusila v različnih plesnih tehnikah in kasneje postala učiteljica mladinske in članske sekcije za disco dance plese. Svoje znanje je nadgrajevala na različnih programih plesnih šol v Sloveniji in tujini; New Yorku, Los Angelesu in Londonu, kjer je sodelovala s priznanimi pedagogi in koreografi. Kot plesalka se je predstavila v mnogoterih televizijskih projektih, letos je kot ena izmed spremljevalnih plesalk nastopila v ekipi pevke Lee Sirk na tekmovanju za pesem Evrovizije 2018 v Lizboni. Predstavila se je tudi v odmevnejših muzikalih in prireditvah, medtem ko je v različnih plesnih kategorijah osvojila naslov prvakinje na nekaterih državnih in evropskih prvenstvih.

___________________________________________________________________________________________________________________

USTVARJALNE DELAVNICE ZA OTROKE

V sklopu 66. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice. Namenjene bodo predvsem ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bomo prispevali k razvoju umetniškega  talenta, spodbujali njihovo kreativnost ter jih seznanjali z različnimi umetniškimi zvrstmi. Poletnih kreativnih delavnic se bodo lahko udeležili vsi otroci, z veliko željo po spoznavanju umetnosti. Vse delavnice bodo brezplačne.

Maja Stojanov, vsebinski koncept

Katarina Kukovič, koordinatorka projekta

 

[ninja_forms_display_form id=16]

Pomembne informacije

Splošni pogoji