Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Komorni orkester Moskovski solisti

Jurij Bašmet, viola
Richard Galliano, harmonika

30. julij 2020
20:00
Slovenska filharmonija
29, 19 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Komorni orkester Moskovski solisti je ustanovil eden največjih sodobnih violistov, Jurij Bašmet. Marsikdo karizmatičnega in kontroverznega violista in dirigenta z dolgim seznamom državnih in mednarodnih častnih nagrad imenuje živa legenda. Drzen in talentiran glasbenik od nekdaj sledi notranjemu vzgibu. Leta 1992 je sestavil Komorni orkester Moskovski solisti z najobetavnejšimi diplomanti moskovskega konservatorija. Prav v znameniti veliki dvorani tega konservatorija je orkester debitiral in še istega leta osvojil publiko v dvorani Pleyel v Parizu; od takrat ga ni prestižnega koncertnega prizorišča na svetu, na katerem Moskovski solisti ne bi igrali, nastopali so tudi na Olimpijskih igrah v Sočiju. Repertoar z več kot 350 deli omogoča izjemno fleksibilnost orkestra, ki je prejemnik nagrade grammy in snema za največje radijske hiše, kot so BBC, Bayerische Rundfunk, Radio Francija in Luksemburg. Moskovski solisti in Jurij Bašmet bodo tokrat v družbi harmonikarskega francoskega mojstra, Richarda Galliana, ki je znan po svojem nezmotljivem občutku brisanja žanrskih glasbenih meja in ustvarjati edinstveno zvočno magijo, ki je zapeljiva in očarljiva.

Pomembne informacije

Splošni pogoji