Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Kraljevi simfonični orkester iz Seville & Leonel Morales

Juanjo Mena, dirigent

20. avgust 2020
20.00
Gallusova dvorana, Cankarjev dom
59, 39, 29, 19 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Kraljevi simfonični orkester iz Seville 
Leonel Morales, klavir
Juanjo Mena, dirigent

Program:
Bo objavljen naknadno.

Večer španskih glasbenikov bo združil tri velika imena: Kraljevi simfonični orkester iz Sevilje, dirigenta Juanja Meno in pianista Leonela Moralesa, ki se je v Sloveniji kot solist predstavil na zadnjem Zimskem festivalu. Nastopi španskega pianista, ki je po rodu Kubanec, so navdušujoči preplet izjemne virtuoznosti, samozaupanja in efektivnosti, ki je naravna in spontana, brez odvečne teatraličnosti. Kraljevi simfonični orkester iz Sevilje je v treh desetletjih obstoja in s sto koncerti na leto v Gledališču Maestranza z najboljšimi domačimi in slavnimi mednarodnimi tujini glasbeniki postal zaščitni znak in nepogrešljivi del kulturnega življenja tako mesta Sevilje kot širše Andaluzije. O njegovi pomembnosti in vrhunskosti priča naziv »kraljevi«, s  katerim je orkester leta 1995 nagradil kralj Don Juan Carlos I. Za umetniško dovršenost španskega dogodka bo poskrbel eden najuglednejših španskih dirigentov Juanjo Mena, ki zdaj dirigira predvsem v ZDA, je glavni dirigent na Majskem festivalu v Cincinnatiju in izredni dirigent Španskega narodnega orkestra.

Pomembne informacije

Splošni pogoji