Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

I remember Elvis

29. avgust 2017
20.30
Križanke
25 € (na dan koncerta 29 €)

Pomembne informacije

Splošni pogoji

“I remember Elvis”

Sam’s Fever

Big Band RTV Slovenija z godali

Jazzva & Retronom

Koprodukcija:  RTV Slovenija in Festival Ljubljana 

 

Ob 40-letnici smrti Elvisa Presleya se bomo s skupino Sam’s Fever in Big bandom RTV Slovenija z godali spomnili največjih uspešnic kralja rock&rolla, kot so; Love Me Tender, Always on My Mind, Suspicious Minds, Are You Lonesome Tonight, It’s Now or Never, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes, My Way, I Can’t Stop Loving You, An American Trilogy, idr. Prav zato, da bi v lastnih interpretacijah oživljala glasbo velikega Elvisa, je bila leta 2012 ustanovljena slovenska skupina Sam’s Fever, ki se je v Nemčiji leta 2015 z zmago na tekmovanju v Bad Nauheimu prislužila naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Jazzva je vse bolj uveljavljena slovenska a capella zasedba, ki prepeva širok nabor skladb najrazličnejših glasbenih zvrsti. Energični Big Band RTV Slovenija bodo požlahtnili zvoki godal, večer pa popestrili še plesalci svinga skupine Retronom.

Pomembne informacije

Splošni pogoji