GLASBENI MOZAIK

Plesno-pevska delavnica

17. avgust - 21. avgust 2015
14.00-16.00
Viteška dvorana, Križanke
Vstop prost z rezervacijo

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.

Vodja delavnic: Maja Stojanov
Koordinatorka delavnic: Katarina Kukovič

V glasbenem mozaiku bomo letos doživeli romantično vzdušje ter se ob spremljavi večne klasike legendarne skupine Abba s petjem, plesom in gibom prepustili nežnim čustvom in vrtincu zabavnih dogodivščin.

BOŠTJAN KOROČEC

Boštjan_Korošec_Mama_miaBaritonist, profesor petja in vodja Vocal BK Studia je osnove petja pridobil na velenjski glasbeni šoli, kjer je z odliko diplomiral, nato pa študij nadaljeval na Pedagoški fakulteti v Mariboru in na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Diplomiral je junija 2006 v razredu izr. prof. Irene Baar pod mentorstvom doc. Vlatke Oršanić. Leta 2008 je na Mednarodnem pevskem tekmovanju v Moskvi prejel tretjo nagrado, isto leto, pa je tudi debitiral v vlogi Grofa Urha v operi Teharski plemiči. Svoje znanje je izpopolnjeval na Académie Internationale d’Eté de Nice. Njegova umetniška pot je ves čas tesno povezana z muzikalom. Izobraževal se je  na Mountview Academy of Theatre Arts London, pri priznanih pevskih pedagogih, prof. Dragici Kovačič, art. mag. Barbari Jernejčič Furst, mag. Valentinu Enčevu, doc. Vlatki Oršanić, Elizabeth Vidal, Andreu Cogneu, Brettu Manningu ter na mnogih pevskih seminarjih doma in v tujini.

Leta 2012 je zaključil specialistični študij BMA v Združenih državah Amerike, kjer je specializiral “moderne” stile petja.

Redno koncertira doma in v tujini ter sodeluje z raznimi vokalnimi in inštrumentalnimi zasedbami in solisti. Nastopil je s številnimi orkestri in Big bandi, Orkester Akademije za glasbo Ljubljana, Simfonični orkester SNG Maribor, Orkester Hiše kulture Celje pa so samo nekateri izmed mnogih, s katerimi je nastopil.

 

 

ANA VODIŠEK

ANA VODIŠEK-FOTKA,Priznana plesalka in koreografinja je svojo plesno pot pričela v Mariboru, kjer se je urila v zvrsteh hip hop in show dance. V svojih studijskih letih se je odločila preseliti v Ljubljano in začela trenirati v plesni soli Bolero pod vodstvom svetovno znane Nike Kljun ter hitro dosegla naziv svetovne prvakinje med street dance show solo članicami. Od takrat naprej je nastopala tako doma kot v tujini, navduševala v plesnih videih in glasbenih videospotih ter se izobraževala v Ameriki, kjer je v Los Angelesu dobila tudi priložnost učiti v plesnem studiu Millenium, ki je eden izmed najboljših na svetu. V zadnjih letih je s svojimi učenci v plesni soli Bolero dosegla naziv državnih in evropskih prvakov v večih kategorijah, kar jim je le se povečalo motivacijo za nove plesne podvige. Ana je zagovornica pozitivnega razmišljanja, zato poskrbi, da se njeni plesalci ob trdem delu tudi dobro počutijo in da nikoli ne pozabijo, da plešejo zato, ker jih to veseli.

 

Delavnice so namenjene otrokom od 6. do 14. leta.
Predhodna prijava na delavnico je obvezna
. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.
Maksimalno število prijavljenih otrok: 25.

Vse dodatne informacije lahko dobite na maja.stojanov@ljubljanafestival.si ali

na tel. št. 01/ 241 60 32; 031 715 485

Prijavnica

[ninja_forms_display_form id=7]

Pomembne informacije

Splošni pogoji