Obveščamo vas, da so znani so novi termini in lokacija za predstavo Vsi ptice.
Kupci, ki ste kupili vstopnice za premiero 2. 9., zamenjate vstopnice za nov termin premiere, ki bo 12. 10. 2020 ob 19.00 v Križevniški cerkvi.
Imetniki vstopnic za termine 4. 9., 5. 9., 6. 9., 7. 9. pa lahko zamenjate vstopnico za sledeče termine, ki bodo na novi lokaciji Križevniška cerkev ob 19.00: 13. 10., 14. 10., 31. 10., 14. 11., 22. 11. in 27. 11.
Število vstopnic za posamezen termin je omejeno, za to vam svetujemo čimprejšnjo menjavo vstopnic na Blagajni Križank ali preko e-maila ljubljanafestival@mojekarte.si (potrebno je predložiti vstopnico).

Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Festivalski orkester iz Gstaada & Seong-Jin Cho

Jaap van Zweden, dirigent

19. avgust 2020
20.00
Gallusova dvorana, Cankarjev dom
59, 39, 29, 19 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Festivalski orkester iz Gstaada
Seong-Jin Cho, klavir
Jaap van Zweden, dirigent

Program:
Bo objavljen naknadno.

Pianist Seong-jin Cho, rojen 1994 v Seulu, je nase opozoril z zmago na Chopinovem tekmovanju v Varšavi leta 2015. Že pri petnajstih letih je postal najmlajši zmagovalec japonskega tekmovanja Hamamatcu. Diplomiral je na Visokem državnem konservatoriju za glasbo v Parizu. V zadnjem času je kot solist igral z Berlinskimi, Londonskimi, Newyorškimi in Losangeleškimi filharmoniki pod vodstvom Sira Simona Rattlea, Antonia Pappana, Gustava Dudamela, če omenimo le nekatere. Festivalski orkester iz Gstaada je nastal v okviru Festivala Menuhin v Gstaadu, da bi širil inovativni in navdihujoči duh Festivala Menuhin in da bi slavni festival lahko resoniral na visoki poustvarjalni ravni. V njem igrajo glasbeniki iz orkestrov Tonhalle in Opera Zürich ter iz komornih in simfoničnih orkestrov iz Basla in Berna. Dirigent Jaap van Zweden, ki ga z orkestrom povezujejo uspešna sodelovanja, je šef dirigent Newyorške in Hongkonške filharmonije. Leta 2012 je bil imenovan za ameriškega dirigenta leta, je častni dirigent filharmonikov Nizozemskega radia, lavreat Simfoničnega orkestra iz Dallasa, leta 2020 pa je postal prejemnik prestižne nagrade Concertgebouwa v Amsterdamu.

Pomembne informacije

Splošni pogoji