Dinamitke
Eksplozivni koncert z gosti iz Mamma mie!

Dinamitke: Simona Vodopivec Franko, Alenka Godec in Damjana Golavšek

18. september 2022
20.00
Križanke
24, 9 €, 19, 9 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Opomba: Informacije se nanašajo na dogodek v preteklosti. Za najnovejše informacije preverite naš koledar.


Povezovalca: Jure Sešek in Marjan Bunič
Gostje: Tomaž Domicelj, Gojmir Lešnjak – Gojc, Patrik Greblo
Mamma Mia! Band: Robi Pikl, Boštjan Grabnar, Miran Juvan, Jure Rozman, Nace Jordan
Plesalci: Bolero
Muzikalci in drugi sodelujoči iz muzikala Mamma Mia!
Producent: Jurij Franko

Neuničljive Dinamitke iz muzikala Mamma Mia! ponovno prihajajo na letni oder prenovljenih Križank. Po petih sezonah nastopanja v najuspešnejšem slovenskem muzikalu vseh časov so se dokazale tudi v novem, drugačnem in prav tako spektakularnem koncertu. Tokrat se nam predstavljajo v še svetlejšem soju žarometov, ki neizogibno ponuja to, kar jih je še posebej zaznamovalo in odlikovalo na odru muzikala: prijateljstvo, igriva radost in nezaustavljiva življenjska energija.
Neukrotljive Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek se vam bodo z barvitim izborom pesmi predstavile v vsem svojem glasbenem sijaju. Poleg »železnega« programa iz muzikala bodo prav poseben ton in vsebino koncertu dodali izjemni soustvarjalci muzikala Mamma Mia!: legendarna Tomaž Domicelj in Gojmir Lešnjak – Gojc, maestro Patrik Greblo, Mamma Mia! Band, vrhunski plesalci iz Bolera, muzikalci in drugi sodelujoči iz muzikala Mamma Mia!
Vse skupaj pa bosta s svojo iskrivostjo, hudomušnostjo in šarmom v izjemen večer povezala priljubljena mojstra besede, pesmi in igre – Jure Sešek in Marjan Bunič.
Pričakujte torej unikaten in seveda – eksploziven koncertni večer.

Pomembne informacije

Splošni pogoji