Spoštovani, obveščamo vas, da lahko zaradi nadgradnje sistema prihaja do motenj pri spletnem nakupu vstopnic. Več informacij na tel. (0)1/241 60 26.
Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

Hkrati vas obveščamo, da  za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi na blagajni.

ANSAMBEL GOFFRILLER

Claudi Arimany, flavta

14. avgust 2019
20.00
Narodna Galerija
14 €

Pomembne informacije

Splošni pogoji

Predprodaja vstopnic se je zaključila 11. 5. 2019. Člani kluba Festivala Ljubljana lahko v redni prodaji koristite 10% popust. V klub Festivala Ljubljana se brezplačno včlanite na: https://ljubljanafestival.si/klub/. Popust ne velja na dan dogodka.

Solist:

Claudi Arimany, flavta

Znameniti flavtist Jean-Pierre Rampal je nekoč izjavil, da je Claudi Arimany. eden redkih virtuozov, ki so sposobni postaviti tehniko, zvočnost in barvno fraziranje v službo muzikalnega izražanja. Arimany, ki velja za enega najboljših flavtistov, je rojen v katalonskem kraju Granollers. Kariera solističnega koncertnega flavtista ga je popeljala v najprestižnejše dvorane po Evropi, Rusiji, ZDA, Kanadi, Srednjem vzhodu in na Japonskem. V Narodni galeriji bo nastopil z instrumentalno zasedbo Ensemble Goffriller, ki jo sestavljajo glasbeniki, ki poučujejo na Glasbenem konservatoriju Bellini v Catanii. Zasedba se je rodila iz plodovite izmenjave umetniških izkušenj med uveljavljenimi glasbeniki, ki so se šolali na najuglednejših akademijah v Italiji ter igrajo v najprestižnejših simfoničnih in komornih orkestrih.


Program:

W. A. Mozart: Gran partita v B-duru, K. 361

A. Dvorak: Kvintet za pianoforte in godala, op. 81

Pomembne informacije

Splošni pogoji