Vse imetnike vstopnic za uprizoritev muzikala Lolita, ki je bila predvidena 24. 8., obveščamo, da je nov termin uprizoritve 30. 11. ob 19.30 v Cankarjevem domu. Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.
Imetnike vstopnic za uprizoritev, ki je bila predvidena 25. 8., pa obveščamo, da je nov termin uprizoritve 1. 12. ob 19.30 v Cankarjevem domu.
Potrebna je menjava vstopnic, ki jo opravite pri Blagajni Križank.

V kolikor vam nova termina ne ustrezata se prav tako obrnite na Blagajno Križank.

V zaprtih javnih prostorih sta obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (šal, ruta ali podobna oblika zaščite, ki prekrije nos in usta) ter razkuževanje rok.

Zahvala obiskovalcem 68. Ljubljana Festivala

14. 09. 2020

Spoštovani obiskovalci prireditev Festivala Ljubljana,

sklenili smo še eno festivalsko poletje, ki je bilo polno novih izzivov. Kljub temu smo ga skupaj z vami preživeli v družbi vrhunskih slovenskih in tujih umetnikov. 68. Ljubljana Festival je bil po preklicu epidemije edini festival v takšnem obsegu v Evropi in na svetu, ki si je utrl pot med ljudi. Veseli smo, da ste se ne glede na trenutne ukrepe in omejitve naših prireditev udeležili v tako lepem številu ter s tem prispevali k ohranjanju kulture in kulturnih prireditev tudi v tem posebnem času.

Za vas smo organizirali 70 različnih prireditev, na katerih je nastopilo več kot 2300 umetnikov iz več kot 25 držav. Že peto leto zapored je Ljubljana Festival potekal tudi na turističnih ladjicah na Ljubljanici, uspešno smo izpeljali Mojstrske tečaje, XXIII. Mednarodno likovno kolonijo ter Malo likovno kolonijo za najmlajše ljubitelje umetnosti.

V polnem pogonu pripravljamo že 69. Ljubljana Festival, do takrat pa vas med oktobrom in aprilom vljudno vabimo na 28. Mlade virtuoze, 5. Zimski festival v februarju 2021 in 35. Slovenske glasbene dneve, ki bodo na sporedu aprila 2021.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo podporo in obisk dogodkov 68. Ljubljana Festivala ter se veselimo vašega obiska tudi v prihodnje.

S prijaznimi pozdravi,

Ekipa Festivala Ljubljana