Velikonočno presenečenje za prireditve 72. Ljubljana Festivala

27. 03. 2024

Za vas smo v spomladanskem prazničnem času pripravili posebno ugodnost. Ob prijavi na naše e-novice vam podarjamo kodo za 10-odstotni popust za nakup vstopnic.

Koda velja za prireditve 72. Ljubljana Festivala, unovčite pa jo lahko od 27. marca od 12.00 do 3. aprila do 12.00.

Na e-novice se lahko prijavite v pojavnem oknu z vpisnim obrazcem, ki ga najdete na zavihku s prireditvami 72. Ljubljana Festivala.

Poletni festival, ki bo potekal od 20. junija do 3. septembra, obeta vrhunske simfonične in komorne koncerte, opere in balete v izvedbi priznanih institucij, novo produkcijo slavnega muzikala ter nastope najpomembnejših slovenskih in tujih klasičnih in popularnih umetnikov. Z deli XXVII. Mednarodne likovne kolonije se bo razširila zbirka sodobne likovne umetnosti Festivala Ljubljana, najmlajši oblikovalci bodo svojo ustvarjalnost pokazali na Mali likovni koloniji, nadobudni mladi glasbeniki pa bodo lahko svoje znanje nadgradili pri vodilnih profesorjih na Mojstrskih tečajih Festivala Ljubljana 2024.

Celoten program letošnjega poletja bomo danes, 27. marca, ob 12.00 predstavili tudi na prvi uradni novinarski konferenci, ki bo v Mestni hiši. Poleg direktorja in umetniškega vodje Festivala Ljubljana Darka Brleka ter izbranih sponzorjev 72. Ljubljana Festivala bo častni govorec župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Vabimo vas, da spremljate prenos v živo na naši spletni strani ljubljanafestival.si ali facebook profilu.