Prijava na likovno delavnico

Prijava na (brezplačno) likovno delavnico (6-14 let)

Ponedeljek – petek:11.-15. julij, 10.00-12.00 (Križanke)

Predhodna prijava na delavnico je obvezna.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Vsi podatki so obvezni.

Polja, označena z "*" so obvezna.

Delavnica*
Spoštovani starši! Veseli nas, da bomo lahko tudi letošnje poletne počitnice preživljali z vašimi otroki in skupaj tkali nepozabne trenutke. Da prijetno druženje ne bo prehitro utonilo v pozabo, pa bi ga radi ujeli tudi s fotografskim aparatom in tako ustvarili spletni album delavnic, ki bo dostopen vsem udeležencem na posebni elektronski povezavi. Kakšnega izmed posrečenih posnetkov bi z veseljem uporabili tudi na Festivalovi spletni strani (www.ljubljanafestival.si) in na naših družabnih omrežjih (Facebook: www.facebook.com/LjubljanaFestival; Instagram: https://www.instagram.com/festival_ljubljana/). Imen otrok pa seveda ne bomo nikjer javno objavljali.
Vljudno vas prosimo, da v skladu z vsem zgoraj zapisanim izberete eno izmed spodnjih dveh možnosti*
Osebne podatke iz te prijavnice zbiramo izključno z namenom prijave na delavnico in identifikacije ter komunikacije z udeležencem ter s tem izpolnjevanja naših pogodbenih obveznosti. Po telefonu oziroma elektronski pošti vas bomo obveščali o izvedbi delavnice (obveščanje, kako se bo delavnica odvijala, kaj mora otrok prinesti s seboj in podobno).

*Vse dodatne informacije lahko dobite na e-mail naslovu tea.ferjancic@ljubljanafestival.si ali na telefonski številki 051 214 940.

Prijave s spletnega obrazca naj se posredujejo na e-naslov: tea.ferjancic@ljubljanafestival.si

Sponzorja otroških poletnih delavnic: