Obveščamo vas, da bo koncert Simfoničnega orkestra Radia ORF z Dunaja, ki je bil predviden 8. septembra, izveden 11. septembra v Cankarjevem domu. Potrebna je menjava vstopnic, ki jo lahko opravite pri blagajni Križank.

Od 21. julija je nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana možen tudi z bonom BON21. Za unovčitev bona je potreben izpolnjen Obrazec o unovčitvi bona, ki ga lahko prenesete tukaj in fotokopija osebnega dokumenta. Oboje je možno urediti pri blagajni Križank. Več informacij o tem, kdo je upravičen do bonov in kako jih unovčiti, najdete tukaj.

Krepitev kulturnega sodelovanja z Rusijo

Drugi dan uradnega obiska predsednika republike, Boruta Pahorja v Ruski federaciji je potekal 11. februarja 2017 v St. Peterburgu in je bil v prvi vrsti namenjen okrepitvi kulturnega in umetniškega sodelovanja med državama. Predsednik republike se je sestal z gubernatorjem Sankt Peterburga Georgijem S. Poltavčenkom, s katerim sta prisostvovala podpisu pisem o nameri o sodelovanju med Festivalom Ljubljana in Mariinskim gledališčem ter med Festivalom Ljubljana in Sankt Peterburško filharmonijo.

Vse obiskovalce obveščamo, da se v skladu z Odlokom o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji lahko javne kulturne prireditve udeležijo le končni uporabniki, ki izpolnjujejo z odlokom določena merila. Več informacij tukaj.