Posebne ugodnosti za prireditve na 72. Ljubljana Festivalu

06. 06. 2024

Približuje se otvoritev 72. Ljubljana Festivala, ki bo tudi letos poskrbel, da bo poletje zapolnjeno s številnimi kulturnimi prireditvami, med katerimi bo vsakdo lahko poiskal idealen dogodek zase. Na sporedu je več kot sto raznolikih prireditev, na katerih se bo predstavilo več kot 5000 izvrstnih ustvarjalcev. V sodelovanju z izbranimi sponzorji 72. Ljubljana Festivala smo za naše obiskovalce in imetnike njihovih kartic ugodnosti oz. komitente pripravili spodnje ugodnosti:

  • Imetniki kartice Spar plus, Pika kartice, kartice Petrol, kartice zvestobe Lekarne Ljubljana, kartice Svet knjige in Evropske kartice ugodnosti za invalide ste upravičeni do 10 odstotkov popusta za vstopnice.
  • Zavarovanci Zavarovalnice Sava ste upravičeni do 10 odstotkov popusta za vstopnice.
  • Naročniki storitev Telekoma Slovenije ste upravičeni do 10 odstotkov popusta za nakup vstopnic.
  • Imetniki vstopnice za vožnjo s turistično ladjico na Ljubljanici ste v času Ljubljana Festivala upravičeni do 10 odstotkov popusta za nakup vstopnic.

Popusti veljajo za dve vstopnici na prireditev, uveljavite pa jih lahko pri blagajni Križank.

Popusti se ne seštevajo in ne veljajo na dan prireditve. Prav tako ne veljajo za koprodukcijske prireditve (Uroš Perić, Oto Pestner & »Moje dame«, Vlado Kreslin).

Izkoristite ugodnosti in si zagotovite vstopnice za vrhunske kulturne dogodke, ki jih ne smete zamuditi. Več o razporedu in prireditvah letošnjega 72. Ljubljana Festivala si lahko preberete tukaj.