Odpoved uprizoritev predstav Penelopiada in Vsi ptice

19. 09. 2022

Vse obiskovalce obveščamo, da je uprizoritev drame Vsi ptice v sredo, 21. septembra, v Poletnem gledališču Križank zaradi bolezni v igralski zasedbi odpovedana. Predstava bo izvedena v nadomestnih terminih in na novi lokaciji.

Zaradi spremembe lokacije bo potrebna menjava vstopnic. V kolikor vam noben od novih terminov ne bo ustrezal, ste upravičeni do vračila kupnine.

O nadomestnih terminih in postopku menjave vstopnic vas bomo naknadno obvestili na naši spletni strani.


Prav tako vas obveščamo, da so ponovitve predstave Penelopiada, ki so bile predvidene 19., 20., 22. in 26. septembra na Peklenskem dvorišču, odpovedane zaradi napovedanih nizkih temperatur v večernem času.

Vsi kupci vstopnic za 19., 20., 22. in 26. septembra so upravičeni do vračila kupnine.

Kupce, ki so kupili vstopnice pri blagajni Križank prosimo, da se oglasijo osebno in s seboj prinesejo originalne vstopnice ter račun. Vljudno prosimo, da kupci, ki ste nakup opravili preko spleta ali na drugih Eventimovih prodajnih mestih na blagajna@ljubljanafestival.si posredujete številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda) in podatke za vračilo kupnine (ime in priimek, naslov, telefonsko številko in številko transakcijskega računa).

Nadomestni termini uprizoritev bodo znani naknadno in bodo objavljeni na spletni strani.


Zahvaljujemo se vam za razumevanje.