Glasbena Ljubljana

03. 08. 2022

Festival Ljubljana je v sodelovanju s Turizmom Ljubljana pripravil ponudbo paketov doživetij z imenom Glasbena Ljubljana, ki vključujejo prenočitev, vodstvo po glasbeni Ljubljani, vožnjo z ladjico in kozarcem vina ter obiske prireditev Ljubljana Festivala, in pakete obiskov, ki vključujejo vodstvo po glasbeni Ljubljani, vožnjo z ladjico in kozarcem vina ter obiske prireditev Ljubljana Festivala.

Rezervirajte svoj paket doživetij:

Mesto Ljubljana se ne ponaša le z izjemno bogato glasbeno zgodovino, temveč tudi z neverjetno glasbeno ponudbo, za katero v poletnih mesecih poskrbi Festival Ljubljana.

Spoznajte Ljubljano kot najmanjšo srednjeevropsko prestolnico, ki je že več sto let mesto izjemnih glasbenih dosežkov in presežkov, kjer je bila leta 1701 ustanovljena Academia Philharmonicorum, ena prvih, in kjer so glasbeno kariero začeli svetovno znani dirigenti, kot so Gustav Mahler, Vaclav Talich in Fritz Reiner. Sprehodite se z nami po osrčju mesta, kjer boste lahko na vsakem koraku srečali spomenike, ki pričajo o bogati glasbeni zgodovini mesta, in po ogledu obiščite vrhunske in raznovrstne prireditve letošnjega jubilejnega 70. Ljubljana Festivala.