Festival Ljubljana se predstavlja na 53. sejmu za zdrav življenjski slog

19. 10. 2023

Danes, 19. oktobra, se na Gospodarskem razstavišču začenja že 53. sejem za zdrav življenjski slog, ki bo potekal do sobote, 21. oktobra.

Letošnje vsebine sejma poudarjajo pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja, svojo dejavnost pa bo predstavil tudi Festival Ljubljana. Umetnost in kultura sta pomembni pri spodbujanju pozitivnega duševnega zdravja in dobrega počutja posameznikov in družbe na splošno, saj podpirata socialno vključenost in zmanjšujeta stigmatizacijo duševnega zdravja. Ponosni smo, da lahko že več kot 70 let zagotavljamo kulturne prireditve na najvišjem nivoju in s tem prispevamo ne le k pestremu mestnemu dogajanju v Ljubljani, ampak skrbimo tudi za bogatitev duha.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na Gospodarskem razstavišču, v četrtek in petek od 10.00 do 19.00 ter v soboto od 9.00 do 18.00, kjer se boste lahko spoznali z našimi prireditvami, imeli pa boste tudi priložnost, da se včlanite v Kub Festivala Ljubljana in s tem sodelujete v nagradni igri za brezplačni vstopnici za koncert Godalnega kvarteta Tartini.