Spoštovani, obveščamo vas, da lahko zaradi nadgradnje sistema prihaja do motenj pri spletnem nakupu vstopnic. Več informacij na tel. (0)1/241 60 26.
Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

Hkrati vas obveščamo, da  za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi na blagajni.

Preddverje s pergolo

Plečnik je pri prenovi samostanskega kompleksa uporabil renesančno tehniko risanja in zidove obdelal s plastično izstopajočimi figurami, ki izhajajo iz češke srednjeveške umetnosti. Vsi ti elementi prenove so najbolj opazni v Preddverju, kjer si je Plečnik zamislil gledališče na prostem. Idilično pergolo ob samostanskem zidu podpirajo stebri iz knežjega dvorca. Tukaj so različne zgodovinske skulpture in portali.

Namen: simfonični in komorni koncerti, gledališke predstave, koncerti manjših rock ali jazz zasedb, večji sprejemi, modne revije, novinarske konference, poslovna srečanja, zabave, klubske zabave, poroke …

Preddverje

  • Št. sedežev: 600
  • Št. stojišč: 800–1000 (odvisno od velikosti odra)
  • Površina: 693 m2 (33 x 21 m), skupaj s Pergolo 893 m2

Pergola

  • Površina: 200 m2

Pošlji povpraševanje