Vse obiskovalce obveščamo, da so 4., 5. in 6. koncert Godalnega kvarteta Tartini, ki so bili predvideni 21. februarja, 28. marca in 11. aprila, zaradi bolezni prestavljeni na jesen. O točnih terminih vas bomo obvestili naknadno. V kolikor vam ti ne bodo ustrezali, ste upravičeni do vračila kupnine. Več informacij najdete tukaj.

Poletno gledališče

Poletno gledališče Križank sodi med najlepše in najbolj akustične prostore na prostem v Sloveniji.

Zaradi števila stojišč so Križanke med najbolj priljubljenimi prizorišči za rock, jazz in etno koncerte. Poletno gledališče obratuje brez strehe.

Namen: scensko-glasbene prireditve (opera, opereta, balet, muzikal), simfonični koncerti, gledališke uprizoritve, koncerti, sprejemi, zabave, klubske zabave, športne prireditve …

  • Št. sedežev: 1226
  • Št. stojišč: 3400
  • Površina: celotna površina Poletnega gledališča 2700 m2 (oder: 384 m2 (16 x 24 m), orkestrski prostor: 116 m2 (20 x 5,8 m), avditorij: 972 m2 (36 x 27 m))


Pošlji povpraševanje

Kontakt za informacije in rezervacije

petra.pance@ljubljanafestival.si

Opremimo po vaši želji

Prostore je mogoče opremiti z avdio- in videotehniko, primerno osvetlitvijo, brezžičnim internetom, po želji pa lahko zagotovimo še oder, klavir, konferenčne mize, razne postavitve sedišč/omizij oz. dodatno opremo po dogovoru. Dodatno so na voljo tudi garderobna soba, predprostor za morebitno registracijo in prostor za kadilce na odprtem notranjem dvorišču.

Povpraševanje

Prenos brošure