Spoštovani, obveščamo vas, da lahko zaradi nadgradnje sistema prihaja do motenj pri spletnem nakupu vstopnic. Več informacij na tel. (0)1/241 60 26.
Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

Hkrati vas obveščamo, da  za predstavo Vsi ptice novi termini še niso znani. Imetnike vstopnic vljudno prosimo, da za vračilo kupnine pošljete elektronsko sporočilo na blagajna@ljubljanafestival.si. Če ste vstopnice kupili pri blagajni Križank, se lahko vsak delovnik med 10.00 in 16.00 z originalnimi vstopnicami ponovno oglasite tudi na blagajni.

Poletno gledališče

Poletno gledališče Križank sodi med najlepše in najbolj akustične prostore na prostem v Sloveniji.

Zaradi števila stojišč so Križanke med najbolj priljubljenimi prizorišči za rock, jazz in etno koncerte. Poletno gledališče obratuje brez strehe.

Namen: scensko-glasbene prireditve (opera, opereta, balet, muzikal), simfonični koncerti, gledališke uprizoritve, koncerti, sprejemi, zabave, klubske zabave, športne prireditve …

  • Št. sedežev: 1226
  • Št. stojišč: 3400
  • Površina: celotna površina Poletnega gledališča 2700 m2 (oder: 384 m2 (16 x 24 m), orkestrski prostor: 116 m2 (20 x 5,8 m), avditorij: 972 m2 (36 x 27 m))


Pošlji povpraševanje

Kontakt za informacije in rezervacije

petra.pance@ljubljanafestival.si

Opremimo po vaši želji

Prostore je mogoče opremiti z avdio- in videotehniko, primerno osvetlitvijo, brezžičnim internetom, po želji pa lahko zagotovimo še oder, klavir, konferenčne mize, razne postavitve sedišč/omizij oz. dodatno opremo po dogovoru. Dodatno so na voljo tudi garderobna soba, predprostor za morebitno registracijo in prostor za kadilce na odprtem notranjem dvorišču.

Povpraševanje

Prenos brošure