Koncert fagotista Zorana Miteva odpovedan

11. 07. 2024

Vse imetnike vstopnic za koncert fagotista Zorana Miteva, ki je bil predviden nocoj, 11. julija, obveščamo, da je zaradi bolezni odpovedan. Kupci vstopnic ste upravičeni do vračila kupnine.

Kupce, ki ste vstopnice kupili pri blagajni Križank vljudno prosimo, da se s kupljeno vstopnico v delovnem času oglasite pri blagajni Križank.

Vračila kupnine za nakupe preko spleta se uredijo avtomatsko, dodatne informacije s strani kupcev niso potrebne. Povračila bodo izvedena na enak način, kot je bil nakup (enako plačilno sredstvo). V primeru plačila preko Valu ali predplačila, se vračilo uredi z nakazilom. Vljudno prosimo, da kupci na info@eventim.si posredujte vaše podatke, številko naročila in številko TRR računa za izvedbo nakazila.

Kupce, ki so kupili vstopnice na fizičnem prodajnem mestu  (tudi blagajna Križank) prosimo, da se oglasijo osebno in s seboj prinesejo originalne vstopnice ter račun. Povračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer ste opravili dejanski nakup (v primeru, da ste vstopnice kupili na Petrolovem bencinskem servisu pa se lahko oglasite na najbližjem bencinskem servisu).

Kupci, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih Eventim – Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.