Prijava

Rok za oddajo celotne prijave je 30. junij 2022. Rezultati bodo objavljeni na uradnem spletnem mestu prvega Mednarodnega klavirskega tekmovanja Festivala Ljubljana najpozneje 30. septembra 2022.  

Prijave morajo vsebovati:

  • Povezavo do 30-MINUTNEGA VIDEOPOSNETKA kandidatovega nastopa. Kandidat mora naložiti videoposnetek v svoj kanal v YouTubu in ga označiti kot zasebnega. Video mora biti posnet z visoko kakovostjo zvoka, s fiksnim kotom snemanja, z vidnimi rokami in obrazom, brez prekinitev (posnetek v enem kosu) in brez montaže. Program, ki je bil uporabljen za videoposnetek, se lahko vključi tudi v naslednje kroge tekmovanja. Videoposnetki ne smejo biti posneti več kot šest mesecev pred oddajo.
  • Rojstni list ali enakovredno DOKAZILO O STAROSTI (rojeni med letoma 1992 in 2006).
  • Tri novejše FOTOGRAFIJE, vključno z najmanj eno portretno fotografijo, ki bodo uporabljene v publikacijah tekmovanja (elektronska različica 300–1200 pik na palec (dpi) dovoljene oblike zapisa – jpg, gif, bmp, jpeg).
  • Kratko BIOGRAFSKO BESEDILO v angleškem jeziku.
  • CELOTNI PROGRAM, ki ga bo kandidat zaigral na posnetku za prijavo ter program, ki ga bo zaigral, če bo napredoval do zaključne faze tekmovanja (programi 1., 2. in 3. kroga).
  • DOKAZILO O PLAČILU nevračljive prijavnine v višini 120 EUR na organizatorjev bančni račun.

Osebni podatki

Ime in priimek*
E-naslov*
Geslo*
DD dot MM dot YYYY
Naslov*

Obvezni dokumenti za prijavo

Povezava do 30-MINUTNEGA VIDEOPOSNETKA kandidatovega nastopa. Prosilec mora videoposnetek naložiti na svoj kanal YouTube in ga narediti zasebnega. Videoposnetek mora biti posnet z visoko kakovostjo zvoka, fiksnim kotom snemanja, vidnimi rokami in obrazom, brez prekinitev (posnetek z enim posnetkom) in brez montaže. Program, uporabljen za snemanje videa, se lahko sčasoma uvrsti v naslednje kroge tekmovanja. Video posnetki ne smejo biti posneti več kot šest mesecev pred oddajo.
Največja velikost datoteke: 200 MB.
Naložite rojstni list ali enakovredno DOKAZILO O STAROSTI (rojeni med 1992–2006).
Vrste datotek, ki jih lahko dodate: jpg, png, bmp, jpeg, Največja velikost datoteke: 50 MB.
Vrste datotek, ki jih lahko dodate: jpg, png, bmp, jpeg, Največja velikost datoteke: 50 MB.
Vrste datotek, ki jih lahko dodate: jpg, png, bmp, jpeg, Največja velikost datoteke: 50 MB.
Naložite tri trenutne FOTOGRAFIJE, vključno z vsaj eno portretno fotografijo, ki bodo uporabljene v natečajnih publikacijah (elektronska različica 300–1200 dpi; sprejeti formati – jpg, gif, bmp, jpeg).
Največja velikost datoteke: 200 MB.
Kratek ŽIVLJENJEPIS v angleščini.
Največja velikost datoteke: 200 MB.
CELOTNI PROGRAM, ki ga bo kandidat zaigral na posnetku za prijavo ter program, ki ga bo zaigral, če bo napredoval do zaključne faze tekmovanja (programi 1., 2. in 3. kroga).
NAVODILA ZA PLAČILO:
Banka Slovenije
Urad za javna plačila
Dunajska 48, Ljubljana, Slovenia
TRR: 01261-6030357887
IBAN: SI56 0126 1603 0357 887
SWIFT: BSLJSI2X
NAMEN PLAČILA: Ime_Priimek_Pianocompetition
Največja velikost datoteke: 200 MB.
Soglasje*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nakup vstopnic za prireditve Festivala Ljubljana do 30. 6. 2022 je možen tudi z bonom BON21. Več informacij tukaj.

Vse obiskovalce obveščamo, da se v skladu z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS št. 174/ 2021) lahko javne kulturne prireditve udeležijo le končni uporabniki, ki izpolnjujejo z odlokom predpisane pogoje. Več informacij tukaj.